Рецепт Шербет фото

Шербет
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Яловичина , Телятина , Баранина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Шорба на Близькому Сході називають дуже смачний і насичений м'ясний суп. Аналоги такого супу зустрічаються і в кухні Середньої Азії. Пропоную зварити туніський варіант, ароматний і ситний. Спробуйте!

Опис приготування:

Обжарочние супи зручно варити в мультиварці. І посуду менше брудниться і результат радує. Не забувайте, що на Сході прянощі грають в страві важливу роль! Обов'язково додайте зіру (кмин) і koriandr, гострий перець, часник, пряну зелень. Насолоджуйтеся ароматами.

  • М'ясо - 700 грам (яловичина, телятина або баранина - м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Гайка - 1 Склянка (сухий)
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Помідори - 2-3 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Макарони - 1 Склянка (дрібні)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Гострий червоний перець - За смаком
  • Зіра - 1/2 чайних ложки
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 2-3 штук
шербет - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
шербет - фото крок 2
Нут замочити в холодній воді на ніч. Бажано пару раз змінити воду. Перед приготуванням воду злийте, гайка obsušite.
шербет - фото крок 3
М'ясо наріжте невеликими шматочками і обсмажте в режимі жарка до рум'яної скоринки.
шербет - фото крок 4
Додайте цибулю та моркву, нарізані кубиком і продовжуйте жарку до пом'якшення овочів.
шербет - фото крок 5
Додайте в чашу мультиварки підготовлений нут і обсмажте все разом ще 5-7 хвилин.
шербет - фото крок 6
Викладіть картоплю кубиками і додайте томатну пасту. Обсмажте все разом ще 7-8 хвилин, помішуючи.
шербет - фото крок 7
Залийте в чашу окріп - 2 L. Варіть майже до готовності картоплі. Додайте нарізані помідори без шкірки і солодкий перець. Варіть пару хвилин. Посоліть і поперчіть суп до смаку. Додайте дрібні макарони. Краще орзо, але і зірочки теж підійдуть.
шербет - фото крок 8
Проваріть ще 3 хвилини, потім заправте суп свежерастолченнимі прянощами, гострим перцем, тертим часником. За смаком додайте трохи лимонного соку. Дайте супу закипіти і відключіть нагрів.
шербет - фото крок 9
Дайте Шорба настоятися 15-20 хвилин. Подавайте суп зі свіжими коржами, зеленню, лимоном і гострим перцем. Смачного!

Схожі рецепти