Шербет з малини і суниці
(покроковий рецепт з фото)
У спекотний сонячний липневий день прохолоду вам подарує дуже легкий рецепт натурального морозива з ягід!
Помити ягоди і протерти їх через сито. У каструлю з водою додати цукор і закип'ятити. Охолодити отриманий сироп, перемішати його з протертим ягідним соком. Перелити цю масу в морожениці і заморозити. Готове морозиво вийняти з форм і подавати з фруктами, ягодами, листочками м'яти - всім, що душа забажає, і отримувати задоволення!
- Суниця - 250 грам
- Малина - 250 грам
- Цукор - 1/2 склянки
- Вода - 2 склянки
Помити ягоди і протерти їх через сито. У каструлю з водою додати цукор і закип'ятити. Охолодити отриманий сироп, перемішати його з протертим ягідним соком. Перелити цю масу в морожениці і заморозити. Готове морозиво вийняти з форм і подавати з фруктами, ягодами, листочками м'яти - всім, що душа забажає, і отримувати задоволення!