Малиновий шербет для новачків
(покроковий рецепт з фото)
Шербет - популярний десерт із заморожених ягід або фруктів. Можна брати будь-які ягоди на свій смак: малину, полуницю, чорницю, щоразу отримуючи новий смак. З малини виходить яскравий за смаком і кольором десерт.
Шербетом в старовину на Сході називали безалкогольний прохолодний напій. Згодом змінився його склад, в нього додавали алкоголь, твердий подрібнений лід. Що, і називали його в різних країнах по-різному. Зараз шербет або щербет - це холодний десерт, щось середнє між м'яким морозивом і сорбе. Я розповім вам рецепт, як приготувати малиновий щербет для новачків.
- Малина - 1 Склянка
- Вершки - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
1. Малину попередньо заморозьте в морозильнику. Це можна зробити, наприклад, з вечора, якщо використовуєте свіжі ягоди.
2. Закладіть малину, мед і вершки в блендер. Подрібніть до стану замороженого пюре.
3. Тепер два варіанти: або подати негайно до столу, або ще раз заморозити, щоб щербет став більш щільним по консистенції, і відчувалися крижинки. Смачного!