Рецепт Малиновий шербет для новачків фото

Малиновий шербет для новачків
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Малина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Літні , Десерт
Солодке , Десерти , Сорбет
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 5 хв.

Шербет - популярний десерт із заморожених ягід або фруктів. Можна брати будь-які ягоди на свій смак: малину, полуницю, чорницю, щоразу отримуючи новий смак. З малини виходить яскравий за смаком і кольором десерт.

Опис приготування:

Шербетом в старовину на Сході називали безалкогольний прохолодний напій. Згодом змінився його склад, в нього додавали алкоголь, твердий подрібнений лід. Що, і називали його в різних країнах по-різному. Зараз шербет або щербет - це холодний десерт, щось середнє між м'яким морозивом і сорбе. Я розповім вам рецепт, як приготувати малиновий щербет для новачків.

  • Малина - 1 Склянка
  • Вершки - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
малиновий шербет для новачків - фото крок 1
1. Малину попередньо заморозьте в морозильнику. Це можна зробити, наприклад, з вечора, якщо використовуєте свіжі ягоди.
малиновий шербет для новачків - фото крок 2
2. Закладіть малину, мед і вершки в блендер. Подрібніть до стану замороженого пюре.
малиновий шербет для новачків - фото крок 3
3. Тепер два варіанти: або подати негайно до столу, або ще раз заморозити, щоб щербет став більш щільним по консистенції, і відчувалися крижинки. Смачного!

Схожі рецепти