Полуничний шербет «оксамитовий»
(покроковий рецепт з фото)
У сезон полуниці і спеки хочу запропонувати Вам ніжний і смачний напій. Він чудово втаязикє спрагу і голод. Пригощайтеся.
Оксамитовий по консистенції напій з ароматних літніх ягід. Ягоди краще брати свіжі, із замороженої полуниці коктейль вийде більш рідким. Я підморожує ягоди для того, щоб напій залишався холодним, в жарку пору це те, що потрібно! А лимонний сік необхідний для відтінку смаку. Смачного!
- Полуниця - 300 грам
- Морозиво - 100 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 200 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Вимийте і висушіть ягоди, поріжте, приберіть на 30 хвилин в морозилку для охолодження. Складіть в чашу блендера підморожені полуницю, морозиво, цукрову пудру, лимонний сік.
Пробийте до однорідної маси.
Влейте молоко, збийте ще раз і подавайте.
Смачного!