Рецепт Полуничний шербет «оксамитовий» фото

Полуничний шербет «оксамитовий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Молоко, Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл, Літні, День народження
Солодке, Напої, Коктейлі, Молочні

У сезон полуниці і спеки хочу запропонувати Вам ніжний і смачний напій. Він чудово втаязикє спрагу і голод. Пригощайтеся.

Оксамитовий по консистенції напій з ароматних літніх ягід. Ягоди краще брати свіжі, із замороженої полуниці коктейль вийде більш рідким. Я підморожує ягоди для того, щоб напій залишався холодним, в жарку пору це те, що потрібно! А лимонний сік необхідний для відтінку смаку. Смачного!

  • Полуниця - 300 грам
  • Морозиво - 100 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 200 мілілітрів
полуничний шербет
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
полуничний шербет
Вимийте і висушіть ягоди, поріжте, приберіть на 30 хвилин в морозилку для охолодження. Складіть в чашу блендера підморожені полуницю, морозиво, цукрову пудру, лимонний сік.
полуничний шербет
Пробийте до однорідної маси.
полуничний шербет
Влейте молоко, збийте ще раз і подавайте.
полуничний шербет
Смачного!

Схожі рецепти