Рецепт Полуничний шербет «оксамитовий» фото

Полуничний шербет «оксамитовий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Молоко , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , Літні , День народження
Солодке , Напої , Коктейлі , Молочні
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

У сезон полуниці і спеки хочу запропонувати Вам ніжний і смачний напій. Він чудово втаязикє спрагу і голод. Пригощайтеся.

Опис приготування:

Оксамитовий по консистенції напій з ароматних літніх ягід. Ягоди краще брати свіжі, із замороженої полуниці коктейль вийде більш рідким. Я підморожує ягоди для того, щоб напій залишався холодним, в жарку пору це те, що потрібно! А лимонний сік необхідний для відтінку смаку. Смачного!

  • Полуниця - 300 грам
  • Морозиво - 100 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 200 мілілітрів
полуничний шербет
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
полуничний шербет
Вимийте і висушіть ягоди, поріжте, приберіть на 30 хвилин в морозилку для охолодження. Складіть в чашу блендера підморожені полуницю, морозиво, цукрову пудру, лимонний сік.
полуничний шербет
Пробийте до однорідної маси.
полуничний шербет
Влейте молоко, збийте ще раз і подавайте.
полуничний шербет
Смачного!

Схожі рецепти