Паска для новачків

Паска для новачків
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 20 г. 0 хв.
Якщо ви ходите приготувати паску до світлого свята Великодня, а досвіду роботи з дріжджовим тестом немає, тоді цей рецепт саме для вас! Готуємо смачний паску легко і просто.

опис приготування:

Наближається світле свято Великодня. І кожен шукає для себе відповідні рецепти. Хочу розповісти вам, як приготувати паску для новачків. Цей паску чудово смачний, ніжний, повітряний, пухнастий і апетитно красивий. Готується з дріжджами, але неймовірно просто. Якщо у вас немає спеціальних форм для пасок, я вам розповім, як можна вийти з цієї ситуації і чим скористатися. З приготуванням цього паски впорається навіть початківець кулінар. Спробуйте приготувати і ви залишитеся в захваті. приступимо!

  • борошно— 300 грам
  • молоко— 125 мілілітрів
  • дріжджі— 20 грам(свіжі)
  • цукор— 5 Ст. ложок
  • Вершкове масло— 150 грам
  • Ізюм— 50 грам
  • цукати— 50 грам
  • Куряче яйце— 2 штуки
  • сіль— 1 щіпка
  • Цукрова пудра— 2 чайних ложки(для глазурі)
  • Сухе молоко— 60 грам(для глазурі)
  • вода— 25 мілілітрів(тепла, для глазурі)
Паска для новачків - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти, вони повинні бути кімнатної температури.

Паска для новачків - фото крок 2 У молоці розчиніть дріжджі.

Паска для новачків - фото крок 3 додайте яйця, перемішайте все.

Паска для новачків - фото крок 4 Додайте цукати і родзинки. Вершкове масло розігрійте, остудіть, додайте до решти інгредієнтів.

Паска для новачків - фото крок 5 Додайте просіяне борошно.

Паска для новачків - фото крок 6 добре перемішайте. Можна скористатися віночком, лопаткою, або міксером.

Паска для новачків - фото крок 7 Миску накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 18 годин.

Паска для новачків - фото крок 8 За цей час в холодильнику тісто підніметься.

Паска для новачків - фото крок 9 розповім, ніж можна скористатися, щоб випікати паски. Для цього відмінно підійдуть залізні баночки від кукурудзи і зеленого горошку, алюмінієві кружки або паперові формочки. Кожну форму необхідно викласти папером для випічки, гурток на дно і боки. Паперову форму викладати не потрібно.

Паска для новачків - фото крок 10 У кожну форму викладіть тісто на 2/3 форми. дайте постояти 15-20 хвилин поки гріється духовка.

Паска для новачків - фото крок 11 Розігрійте духовку до 180 градусів, поставте форми, випікайте 25-30 хвилин.

Паска для новачків - фото крок 12 Підготуйте інгредієнти для глазурі.

Паска для новачків - фото крок 13 Змішайте сухе молоко і цукрову пудру.

Паска для новачків - фото крок 14 Додайте маленькими порціями теплу воду, перемішайте добре.

Паска для новачків - фото крок 15 Покрийте паски глазур'ю.

Паска для новачків - фото крок 16 посипте прикрасами.

Паска для новачків - фото крок 17 Паска для новачків готовий!

Паска для новачків - фото крок 18 Паска виходить дуже ароматний і ніжний. Ця глазур не липне, не кришиться і має свій особливий смак. Світлого вам свята!

Схожі рецепти

Паска для хлібопічки

Паска для хлібопічки

розповім, як приготувати паску для хлібопічки. Рецепт неодноразово випробуваний мною в домашніх умовах. Паска виходить дуже м'яким, але при цьому пишним. Чудова випічка для свята. опис приготування: Уважно читайте написаної вище інструкції приготування, щоб отримати смачний паску до святкового...

читати далі
Англійська паска

Англійська паска

Англійська паску по форму нагадує мереживну баранку, величезну і пишну. Виходить паску повітряним, м'яким і дуже смачним. Перед вами — простий покроковий рецепт з фотографіями. опис приготування: Англійська паску готується з дріжджового тіста. На приготування у вас піде ніч і пару годин дня, т...

читати далі
Австрійська паска

Австрійська паска

Сирні паски популярні по всьому світу в багатьох країнах. Познайомлю вас з рецептом австрійської паски. опис приготування: Спробуйте приготувати цю смачну і ніжну паску і ви не пошкодуєте! Її основу складає сир, який обов'язково повинен бути жирним. Перед приготуванням не забудьте перетерти йо...

читати далі
Biskvitnиy Паска

Biskvitnиy Паска

Biskvitnoe тісто, як відомо, складається всього з трьох основних інгредієнтів! Але до свята Пасхи я пропоную це тісто присмачити вершковим маслом і приготувати чудові, смачні паски. опис приготування: Для чарівного аромату тесту ви можете ввести будь-які ароматизатори або цедру цитрусових фрук...

читати далі
Дріжджовий паска

Дріжджовий паска

Дріжджовий паска у мене асоціюється з Великоднем. Заздалегідь зберігаю великі бляшані банки і думаю про той час, коли настане весна, будемо обмінюватися яйцями і є м'який паску, залитий глазур'ю. опис приготування: Приготувати дріжджовий паска, взагалі-то, не складно, єдине, це вимагає часу. Т...

читати далі