Рецепт Паска для новачків фото

Паска для новачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Пшеничне борошно, Дріжджі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Пасха
Випічка

Якщо ви ходите приготувати паску до світлого свята Великодня, а досвіду роботи з дріжджовим тестом немає, тоді цей рецепт саме для вас! Готуємо смачний паску легко і просто.

Наближається світле свято Великодня. І кожен шукає для себе відповідні рецепти. Хочу розповісти вам, як приготувати паску для новачків. Цей паску чудово смачний, ніжний, повітряний, пухнастий і апетитно красивий. Готується з дріжджами, але неймовірно просто. Якщо у вас немає спеціальних форм для пасок, я вам розповім, як можна вийти з цієї ситуації і чим скористатися. З приготуванням цього паски впорається навіть початківець кулінар. Спробуйте приготувати і ви залишитеся в захваті. Приступимо!

  • Борошно - 300 грам
  • Молоко - 125 мілілітрів
  • Дріжджі - 20 грам (свіжі)
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Ізюм - 50 грам
  • Цукати - 50 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 2 чайних ложки (для глазурі)
  • Сухе молоко - 60 грам (для глазурі)
  • Вода - 25 мілілітрів (тепла, для глазурі)
паска для новачків - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти, вони повинні бути кімнатної температури.
паска для новачків - фото крок 2
У молоці розчиніть дріжджі.
паска для новачків - фото крок 3
Додайте яйця, перемішайте все.
паска для новачків - фото крок 4
Додайте цукати і родзинки. Вершкове масло розігрійте, остудіть, додайте до решти інгредієнтів.
паска для новачків - фото крок 5
Додайте просіяне борошно.
паска для новачків - фото крок 6
Добре перемішайте. Можна скористатися віночком, лопаткою, або міксером.
паска для новачків - фото крок 7
Миску накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 18 годин.
паска для новачків - фото крок 8
За цей час в холодильнику тісто підніметься.
паска для новачків - фото крок 9
Розповім, ніж можна скористатися, щоб випікати паски. Для цього відмінно підійдуть залізні баночки від кукурудзи і зеленого горошку, алюмінієві кружки або паперові формочки. Кожну форму необхідно викласти папером для випічки, гурток на дно і боки. Паперову форму викладати не потрібно.
паска для новачків - фото крок 10
У кожну форму викладіть тісто на 2/3 форми. Дайте постояти 15-20 хвилин поки гріється духовка.
паска для новачків - фото крок 11
Розігрійте духовку до 180 градусів, поставте форми, випікайте 25-30 хвилин.
паска для новачків - фото крок 12
Підготуйте інгредієнти для глазурі.
паска для новачків - фото крок 13
Змішайте сухе молоко і цукрову пудру.
паска для новачків - фото крок 14
Додайте маленькими порціями теплу воду, перемішайте добре.
паска для новачків - фото крок 15
Покрийте паски глазур'ю.
паска для новачків - фото крок 16
Посипте прикрасами.
паска для новачків - фото крок 17
Паска для новачків готовий!
паска для новачків - фото крок 18
Паска виходить дуже ароматний і ніжний. Ця глазур не липне, не кришиться і має свій особливий смак. Світлого вам свята!

Схожі рецепти