Ароматна паска
(покроковий рецепт з фото)
Домашній сир, йогурт, цукор і пара зерняток кардамону - ось рецепт сирної паски з кардамоном. Зацікавилися? тоді заходьте, я розповім все в подробицях, як приготувати Ароматну паску.
Кількість порцій: 4-5
- Сир - 350 грам (домашній)
- Цукор - 50 грам
- Йогурт - 2 Ст. Ложки
- Кардамон - 2 штуки
- Ванілін - 1 щіпка
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні продукти. Ізюм залийте гарячою водою на 20 хвилин, обсушити. Сир, йогурт, цукор, ванілін пробийте до однорідної маси без грудочок за допомогою блендера. Кардамон подрібніть в ступці або за допомогою кавомолки. Додайте в сирну масу родзинки і кардамон, перемішайте.
Пасочницу переверните, поставте на тарілку, вистелити марлею так, щоб краї звисали до заснування форми. Перекладіть сирну масу в форму, закрийте марлею, поставте зверху прес (у мене банку з водою), приберіть в холодильник на 10-12 годин. При необхідності злийте з тарілки сироватку.
Розгорніть марлю, переверніть форму на плоске блюдо, зніміть пасочницу і акуратно звільніть від марлі. Прикрасьте за бажанням Смачного!