Рецепт Ароматна паска фото

Ароматна паска
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , Пасха
Солодке , Десерти
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Домашній сир, йогурт, цукор і пара зерняток кардамону - ось рецепт сирної паски з кардамоном. Зацікавилися? тоді заходьте, я розповім все в подробицях, як приготувати Ароматну паску.

Кількість порцій: 4-5
  • Сир - 350 грам (домашній)
  • Цукор - 50 грам
  • Йогурт - 2 Ст. Ложки
  • Кардамон - 2 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки
ароматна паска - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Ізюм залийте гарячою водою на 20 хвилин, обсушити. Сир, йогурт, цукор, ванілін пробийте до однорідної маси без грудочок за допомогою блендера. Кардамон подрібніть в ступці або за допомогою кавомолки. Додайте в сирну масу родзинки і кардамон, перемішайте.
ароматна паска - фото крок 2
Пасочницу переверните, поставте на тарілку, вистелити марлею так, щоб краї звисали до заснування форми. Перекладіть сирну масу в форму, закрийте марлею, поставте зверху прес (у мене банку з водою), приберіть в холодильник на 10-12 годин. При необхідності злийте з тарілки сироватку.
ароматна паска - фото крок 3
Розгорніть марлю, переверніть форму на плоске блюдо, зніміть пасочницу і акуратно звільніть від марлі. Прикрасьте за бажанням Смачного!

Схожі рецепти