Шаурма з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто не може пройти на вулиці повз ларька з шаурмою, я можу розповісти, як приготувати відмінну шаурму з грибами, повірте, приготована вдома, вона виходить набагато смачніше і корисніше.
Незважаючи на те, що блюдо це має арабське походження, останнім часом шаурма стала мало не повсякденною їжею в багатьох країнах, в тому числі і в нашій. Вона продається на кожному розі і вабить нас своїм чарівним запахом, але повірте мені, куди смачніше буде приготувати її самостійно, тим більше що зробити шаурму з грибами в домашніх умовах простіше простого. Це відмінне і досить ситне блюдо, ну а так як робити його ми будемо з кращих продуктів, то ми можемо бути впевнені в її якості, чого не можна сказати про покупної шаурми. Хто знає, що вони в неї додають, а в цьому простому рецепті шаурми з грибами ми використовуємо для начинки свіже куряче філе, домашній солоний огірочок і багато інших смачних інгредієнтів. На мій погляд, для швидкого обіду кращого варіанту годі й шукати.
- Лаваш - 1 штука
- Гриби - 300 грам
- Куряче філе - 200 грам
- Картопля - 2 штуки (великий )
- Огірок моління - 0, 5 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 150 грам
- Майонез - - За смаком