Шаурма з грибами і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Ситна шаурма з грибами і куркою може замінити навіть повний вечеря, якщо додати до неї ще свіжі овочі. Їсти таку шаурму краще відразу, в гарячому вигляді, втім це відноситься до більшості страв.
Шаурма з грибами і куркою потрібно зовсім небагато підігріти на сковороді, щоб лаваш підрум'янився. Відразу подавайте гарячу шаурму до столу. Крім ситної вечері, це може бути і хорошою зимовою закускою під горілочку. Начинку в шаурму можете змінювати на свій розсуд, якщо підсмажувати картопля здається вам трудомістким кроком, просто пропустіть цей крок! Буде отже дуже смачно. Успіхів і приємного апетиту!
- Лаваш - 3 штуки
- Куряче філе - 300 грам
- Сир - 75 грам
- Картопля - 1 штука
- Огірки мариновані - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Гриби мариновані - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Олія - За смаком
Цибулю порізати.
Огірки порізати уздовж соломкою.
Картоплю почистити і нарізати соломкою.
Картопля посмажити на маслі, а потім в цьому ж маслі обсмажте курку з цибулею і спеціями до готовності.
Сир потерти на тертці.
На лаваш викладіть курку, картопля, гриби.
На гриби покладіть огірочки і тертий сир.
Приготуйте соус зі сметани, майонезу і часнику. Полийте начинку шаурми соусом.
Підсмажте шаурму на сковороді. Смачного!