Рецепт Шашлик з оцтом фото

Шашлик з оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Баранина , Часник , Цибуля
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

Скільки вже було сказано про різні способи приготування шашлику і про маринаді для нього… У цій страві немає особливих обмежень або правил. Розповідаю, як приготувати шашлик з оцтом.

Опис приготування:

Можна використовувати будь-яке м'ясо, в різних країнах віддають перевагу тим чи іншим сортам. Оцтова кислота відмінно справляється навіть з жорсткими видами м'яса, наприклад, свинячий задньою частиною. Шашлик маринують протягом декількох годин, а краще залишити його на добу. Можна використовувати будь-які спеції за смаком або готову приправу для шашлику.

  • Баранина без кісток - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Винний укус - 1/4 склянки
  • Червоне сухе вино - 1/4 склянки
  • Часник - 3 зубчики
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • Соняшникова олія - 1/4 склянки
1
Баранину без кістки вимийте і наріжте шматочками розміром близько 5 сантиметрів, викладіть в миску.
2
В окремій мисці змішайте всі спеції, наріжте дуже дрібно петрушку і цибулю, видавіть через прес зубчики часнику, влийте рідкі складові, перемішайте.
3
Влийте маринад до м'яса, перемішайте і залиште на добу в холодильнику.
4
Через 24 години дістаньте м'ясо, злийте маринад і витріть шматочки трохи серветками.
5
Розділіть м'ясо між 4 шампурами і обсмажуйте на вугіллі протягом 15-20 хвилин, періодично перевертаючи.
6
Подавайте м'ясо відразу ж після приготування, зніміть з шампура або подавайте на них.

Схожі рецепти