Шашлик з лосятини
(покроковий рецепт з фото)
Готувати шашлик з лосятини доводиться нечасто. Але кілька разів я пробувала такий делікатес. Навіть записала рецепт на всякий пожежний випадок! Ось він, може і вам стане в нагоді!
Приготувати шашлик з лосятини непросто, адже маринувати його потрібно практично 2 дня! звичайно, це довго. Друга проблема, де взяти лося, якщо немає знайомого мисливця? У великих містах, звичайно, можна знайти магазин з дичиною. Але якщо вам все-таки пощастило, то спробуйте зробити шашлик з лосятини. Я думаю вам сподобається, мисливці дуже хвалять! Успіхів і приємного апетиту!
- Лосятина - 2 кілограма
- Сало - 300 грам
- Оцет 3% - 1 літр
- Вода - 1 літр
- Сіль - 20 грам
- Цукор - 10 грам
- Ягоди ялівцю - За смаком
- Гвоздика - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 5 штук
М'ясо порізати на шматки.
Цибулю порізати кільцями і півкільцями.
М'ясо замаринувати з цибулею, оцтом і спеціями.
М'ясо маринувати 1-2 дня, а потім нанизати на шампури з шматочками сала і смажити до готовності. На прокол з м'яса повинен виділятися сік.
Смачного!