Рецепт Бефстроганов з лосятини фото

Бефстроганов з лосятини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

За смаком лосятина нагадує яловичину, але тільки це м'ясо перед приготуванням слід промаринувати близько 5-8 годин. Це робиться для того, щоб його довго не гасити і для посилення смаку.

Приготування лосятини в основному не в чому відрізняється від іншого м'яса. Єдине - перед смаженням її потрібно замаринувати з оцтом, цибулею і спеціями. Це робиться для того, щоб м'ясо не було жорстким і швидше приготувалося.

  • Лосяина - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Приправи, сіль - За смаком
  • Цукор - 1 щіпка
  • Крем - 100 грам
  • Кріп - 15 грам
бефстроганов з лосятини - фото крок 1
1. Перед тим, як ми почнемо смажити м'ясо, його потрібно замаринувати. Це робиться з кількох причин: по перше, лосятина стане м'якше і її можна буде швидше приготувати, а по-друге м'ясо отримає особливий пікантний смак.
бефстроганов з лосятини - фото крок 2
2. Нарізаємо м'ясо і додаємо до нього столову ложку оцту, дрібку цукру, а також солимо і перчимо до смаку. Ідеально - відправити замариновану лосятину на ніч в холодильник, щоб вона як слід промаринувалося.
бефстроганов з лосятини - фото крок 3
3. До м'яса ще потрібно відправити цибулю, нарізаний півкільцями. Я люблю, коли його більше - м'ясо промаріновивается і соком цибулі, який також дає при смаженні приголомшливий аромат.
бефстроганов з лосятини - фото крок 4
4. Тепер наше м'ясо можна відправляти смажитися і гаситися на рослинній олії.
бефстроганов з лосятини - фото крок 5
5. Нарізаємо кріп і відправляємо його до Лосятині в кінці смаження. І звичайно, не забуваємо про сметані.
бефстроганов з лосятини - фото крок 6
6. Тушкуємо бефстроганов з лосятини в домашніх умовах близько сорока хвилин на дуже слабкому вогні. Я завжди підливаю близько склянки води.

Схожі рецепти