Біфштекс з лосятини
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий шматочок м'яса - відмінний привід для приготування смачного біфтешкса з лосятини. Приготувати цю смакоту зовсім не складно! На гарнір підійде картопляне пюре зі смаженою цибулею. Спробуйте!
Приготуємо біфштекс з лосятини в домашніх умовах. Для приготування страви я використовував такі інгредієнти: лосятину, бульйон курячий, спеції, часник і рослинне масло. Кращим гарніром до цих біфтешксам буде картопляне пюре зі смаженою цибулею. Гарного вам дня!
- Лосятина - За смаком
- Спеції - За смаком (розмарин, зіра, перець)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Бульйон - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
Беремо шматочок лосятини, промийте та висушіть.
Ретельно порубати м'ясо.
Солимо, додаємо спеції, склянку бульйону і вимішуємо лосятину. Можна додати подрібнений часник.
Повинна вийде однорідна маса.
Формуємо круглі біфштекси. Для цієї справи можна скористатися спеціальною формою або ж пластиковою пляшкою, з якої потрібно вирізати широке коло.
Обсмажуємо м'ясо з двох сторін на сковороді. Потім викладаємо біфштекси на змащене маслом деко і доводимо в духовці до готовності, температура 100 градусів.
На гарнір подаємо картопляне пюре зі смаженою цибулею. Смачного!