Рецепт Печеня з лосятини фото

Печеня з лосятини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Печеня

Печеня з лосятини вийде ніжним і соковитим, якщо його попередньо вимочити у вині. Безумовно, це не стосується свіжого молодого м'яса. Гаситися м'ясо на повільному вогні близько 4-х годин і того варто.

Печеня з лосятини має сподобається всім. М'ясо - темне, з великими волокнами. Нагадує яловичину. У список трав можете додати і свої або розширити зазначений в рецепті.

  • Лосятина - 1 кілограм
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Селера сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Розмарин сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Чорний перець - - За смаком
  • Шавлія сушений - 0, 5 чайних ложки
печеня з лосятини - фото крок 1
1. М'ясо промийте, просушіть паперовим рушником. А мисочці перемішайте сіль, розмарин, перець, пропущений через прес часник, селера і шавлія.
печеня з лосятини - фото крок 2
2. Отриманою ароматної сумішшю гарненько змастіть м'ясо.
печеня з лосятини - фото крок 3
3. У утятницу або товстостінну каструлю влийте масла, вкладіть половинки почищеної картоплі на дно (якщо бажаєте) і викладіть м'ясо. Накрийте кришкою, включите вогонь на повільний і залиште на 4 годину.

Схожі рецепти