Рецепт Гуляш з лосятини фото

Гуляш з лосятини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Гуляш з лосятини - рідкісне блюдо, яким себе і свою сім'ю побалувати може тільки справжній мисливець. Якщо вам пощастило придбати лосятину, спробуйте приготувати гуляш з цього м'яса будинку.

Опис приготування:

Як приготувати гуляш з лосятини?

1. Лосятину промийте і наріжте н а шматочки.

2. Обваляйте шматочки лосятини в борошні.

3. У каструлі нагрійте масло і обсмажте в ньому лосятину до коричневого кольору з усіх боків. Потім викладіть на окрему тарілку.

4. Чистий цибулю і Chesnok. Лук наріжте півкільцями, часник подрібніть. Обсмажте цибулю з часником в тій же каструлі, де смажилося м'ясо, до м'якості.

5. vsypte перець, перемішайте і смажте ще протягом хвилини.

6. Поверніть м'ясо в каструлю, додайте нарізані стебла селери, чебрець, вино, бульйон, сіль, перець і томатне пюре. Перемішайте.

7. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 1, 5-2 годин, періодично помішуючи.

8. Якщо соус гуляшу занадто рідкий, зачерпніть його трохи в окрему миску, додайте трохи борошна, ретельно розмішайте і вилийте назад в каструлю. Гасіть ще 3-4 хвилини.

Гуляш з лосятини буде готовий, коли м'ясо буде м'яким.

У готовий гуляш замішайте сметану і подавайте. Як гарнір підійде картопля.

Смачного!

  • Лосятина - 1-1, 5 кілограма
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Паприка мелена - 2 Ст. Ложки
  • Селера, стебла - 2-3 штук
  • Чебрець, гілочки - 3-4 штук
  • Червоне сухе вино - 3/4 склянки
  • Яловичий бульйон - 1 Склянка
  • Томатне пюре - 1 Склянка (або збиті блендером помідори)
  • Крем - 1 Склянка
Як приготувати гуляш з лосятини?

1. Лосятину промийте і наріжте н а шматочки.

2. Обваляйте шматочки лосятини в борошні.

3. У каструлі нагрійте масло і обсмажте в ньому лосятину до коричневого кольору з усіх боків. Потім викладіть на окрему тарілку.

4. Чистий цибулю і Chesnok. Лук наріжте півкільцями, часник подрібніть. Обсмажте цибулю з часником в тій же каструлі, де смажилося м'ясо, до м'якості.

5. vsypte перець, перемішайте і смажте ще протягом хвилини.

6. Поверніть м'ясо в каструлю, додайте нарізані стебла селери, чебрець, вино, бульйон, сіль, перець і томатне пюре. Перемішайте.

7. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 1, 5-2 годин, періодично помішуючи.

8. Якщо соус гуляшу занадто рідкий, зачерпніть його трохи в окрему миску, додайте трохи борошна, ретельно розмішайте і вилийте назад в каструлю. Гасіть ще 3-4 хвилини.

Гуляш з лосятини буде готовий, коли м'ясо буде м'яким.

У готовий гуляш замішайте сметану і подавайте. Як гарнір підійде картопля.

Смачного!

Схожі рецепти