Гуляш з лосятини
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш з лосятини - рідкісне блюдо, яким себе і свою сім'ю побалувати може тільки справжній мисливець. Якщо вам пощастило придбати лосятину, спробуйте приготувати гуляш з цього м'яса будинку.
Як приготувати гуляш з лосятини?
1. Лосятину промийте і наріжте н а шматочки.
2. Обваляйте шматочки лосятини в борошні.
3. У каструлі нагрійте масло і обсмажте в ньому лосятину до коричневого кольору з усіх боків. Потім викладіть на окрему тарілку.
4. Чистий цибулю і Chesnok. Лук наріжте півкільцями, часник подрібніть. Обсмажте цибулю з часником в тій же каструлі, де смажилося м'ясо, до м'якості.
5. vsypte перець, перемішайте і смажте ще протягом хвилини.
6. Поверніть м'ясо в каструлю, додайте нарізані стебла селери, чебрець, вино, бульйон, сіль, перець і томатне пюре. Перемішайте.
7. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 1, 5-2 годин, періодично помішуючи.
8. Якщо соус гуляшу занадто рідкий, зачерпніть його трохи в окрему миску, додайте трохи борошна, ретельно розмішайте і вилийте назад в каструлю. Гасіть ще 3-4 хвилини.
Гуляш з лосятини буде готовий, коли м'ясо буде м'яким.
У готовий гуляш замішайте сметану і подавайте. Як гарнір підійде картопля.
Смачного!
- Лосятина - 1-1, 5 кілограма
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Паприка мелена - 2 Ст. Ложки
- Селера, стебла - 2-3 штук
- Чебрець, гілочки - 3-4 штук
- Червоне сухе вино - 3/4 склянки
- Яловичий бульйон - 1 Склянка
- Томатне пюре - 1 Склянка (або збиті блендером помідори)
- Крем - 1 Склянка
1. Лосятину промийте і наріжте н а шматочки.
2. Обваляйте шматочки лосятини в борошні.
3. У каструлі нагрійте масло і обсмажте в ньому лосятину до коричневого кольору з усіх боків. Потім викладіть на окрему тарілку.
4. Чистий цибулю і Chesnok. Лук наріжте півкільцями, часник подрібніть. Обсмажте цибулю з часником в тій же каструлі, де смажилося м'ясо, до м'якості.
5. vsypte перець, перемішайте і смажте ще протягом хвилини.
6. Поверніть м'ясо в каструлю, додайте нарізані стебла селери, чебрець, вино, бульйон, сіль, перець і томатне пюре. Перемішайте.
7. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 1, 5-2 годин, періодично помішуючи.
8. Якщо соус гуляшу занадто рідкий, зачерпніть його трохи в окрему миску, додайте трохи борошна, ретельно розмішайте і вилийте назад в каструлю. Гасіть ще 3-4 хвилини.
Гуляш з лосятини буде готовий, коли м'ясо буде м'яким.
У готовий гуляш замішайте сметану і подавайте. Як гарнір підійде картопля.
Смачного!