Рецепт Холодець з лосятини фото

Холодець з лосятини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Холодець

Рецепт холодцю з лосятини для мисливців та їх близьких. Приготування холодцю з лосятини не вимагає багато інгредієнтів і праці.

1. Почнемо з м'яса. Промийте м'ясо, викладіть в каструлю і залийте водою, щоб вода трохи покривала м'ясо, сантиметрів 3.

2. Поставте на вогонь. Як тільки закипить, зніміть накип, киньте лавровий лист і перець. Додати сіль.

3. Зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть 8 годин.

4. Коли м'ясо звариться, дайте йому трохи охолонути.

5. Відокремте м'ясо від кісток і пропустіть через м'ясорубку разом з часником. Добре змішайте часник і м'ясо.

6. Бульйон процідіть через марлю. Додайте желатину.

7. У форми для холодцю розкладіть м'ясо. Залийте бульйоном і поставте в холодильник до повного застигання. Чи не менше чотирьох годин.

8. Подавайте холодець з лосятини з хріном і гірчицею, прикрасивши свіжою зеленню.

Бажаю вам приємного апетиту!

  • Лосятина - 1, 5 грами (з кістками.)
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Горошки чорного перцю - 1 Чайна ложка
  • Пучок кропу - 1 штука (невеликий.)
  • Сіль - За смаком
  • Желатин - 1 Чайна ложка
1. Почнемо з м'яса. Промийте м'ясо, викладіть в каструлю і залийте водою, щоб вода трохи покривала м'ясо, сантиметрів 3.

2. Поставте на вогонь. Як тільки закипить, зніміть накип, киньте лавровий лист і перець. Додати сіль.

3. Зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть 8 годин.

4. Коли м'ясо звариться, дайте йому трохи охолонути.

5. Відокремте м'ясо від кісток і пропустіть через м'ясорубку разом з часником. Добре змішайте часник і м'ясо.

6. Бульйон процідіть через марлю. Додайте желатину.

7. У форми для холодцю розкладіть м'ясо. Залийте бульйоном і поставте в холодильник до повного застигання. Чи не менше чотирьох годин.

8. Подавайте холодець з лосятини з хріном і гірчицею, прикрасивши свіжою зеленню.

Бажаю вам приємного апетиту!

Схожі рецепти