Холодець з лосятини
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт холодцю з лосятини для мисливців та їх близьких. Приготування холодцю з лосятини не вимагає багато інгредієнтів і праці.
1. Почнемо з м'яса. Промийте м'ясо, викладіть в каструлю і залийте водою, щоб вода трохи покривала м'ясо, сантиметрів 3.
2. Поставте на вогонь. Як тільки закипить, зніміть накип, киньте лавровий лист і перець. Додати сіль.
3. Зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть 8 годин.
4. Коли м'ясо звариться, дайте йому трохи охолонути.
5. Відокремте м'ясо від кісток і пропустіть через м'ясорубку разом з часником. Добре змішайте часник і м'ясо.
6. Бульйон процідіть через марлю. Додайте желатину.
7. У форми для холодцю розкладіть м'ясо. Залийте бульйоном і поставте в холодильник до повного застигання. Чи не менше чотирьох годин.
8. Подавайте холодець з лосятини з хріном і гірчицею, прикрасивши свіжою зеленню.
Бажаю вам приємного апетиту!
- Лосятина - 1, 5 грами (з кістками.)
- Лавровий лист - 4 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Горошки чорного перцю - 1 Чайна ложка
- Пучок кропу - 1 штука (невеликий.)
- Сіль - За смаком
- Желатин - 1 Чайна ложка
2. Поставте на вогонь. Як тільки закипить, зніміть накип, киньте лавровий лист і перець. Додати сіль.
3. Зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть 8 годин.
4. Коли м'ясо звариться, дайте йому трохи охолонути.
5. Відокремте м'ясо від кісток і пропустіть через м'ясорубку разом з часником. Добре змішайте часник і м'ясо.
6. Бульйон процідіть через марлю. Додайте желатину.
7. У форми для холодцю розкладіть м'ясо. Залийте бульйоном і поставте в холодильник до повного застигання. Чи не менше чотирьох годин.
8. Подавайте холодець з лосятини з хріном і гірчицею, прикрасивши свіжою зеленню.
Бажаю вам приємного апетиту!