Шашлик з курячої печінки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Любіть гарячий, підсмажений і ароматний шашлик? Його можна зробити не тільки з м'яса, підійдуть і нутрощі, наприклад, печінку. Розповім про рецепт, як приготувати шашлик з курячої печінки.
Куряча печінка - продукт м'який і делікатний. Її не потрібно вимочувати довго, як свинячу або яловичу. Свіжа печінка має приємний аромат і ніжною текстурою. Такий шашлик можна приготувати на мангалі, в духовці або обсмажити на грилі. Перед приготуванням мариную шашлик мінімум 15 хвилин.
- Куряча печінка - 1 кілограм
 - Лимон - 1 штука
 - Оливкова олія - 1/4 склянки
 - Спеції для м'яса на грилі - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Червоний перець - 0, 5 чайних ложки
 - Імбир - За смаком
 - Часник - 1 зубчик
 - Овочі - За смаком (для гарніру)
 
1
У миску вичавити сік одного лимона і наріжте дрібно цедру, влийте оливкову олію, додайте спеції для м'яса на грилі, сіль, червоний мелений перець. Натріть свіжий корінь імбиру, щоб вийшло 0, 5 столової ложки, і видавіть зубчик часнику, перемішайте.
2
Курячу печінку вимийте і розділіть на 2 частини, потім промокніть серветками і помістіть в миску зі спеціями, відправте в холодильник на 15-30 хвилин.
3
Дерев'яні шпажки замочіть у воді на 15-20 хвилин, так вони не згорять при запіканні.
4
Дістаньте печінку і наколи її на дерев'яні шпажки. Обсмажуйте на мангалі, перевертаючи, до появи характерної скоринки, близько 10-15 хвилин.
5
Подавайте печінку зі спаржею і свіжими овочами, а також з шматочками лимона. Смачного!