Рецепт Шашлик з курки з оцтом фото

Шашлик з курки з оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Птах , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Скільки ж я пробувала і сама робила за своє життя шашлик! Чоловік мій його просто обожнює, тому я пробую різні варіанти маринадів і соусів. І, природно, міняю головний інгредієнт.

Опис приготування:

На цей раз хочу вам розповісти, як приготувати шашлик з курки з оцтом. Правильна Маринівка м'яса зробить за вас половину роботи. Готову страву отримає хороший смак і соковитість. Думаю, що нікому не сподобається є сухий шашлик. Тому читайте мої поради і починайте готувати страву за всіма правилами.

  • Курка - 900 грам
  • Ріпчаста цибуля - 120 грам
  • Оцет - 60 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - 2 щіпки
шашлик з курки з оцтом - фото крок 1
Курку помийте, видаліть непотрібні кістки і пленочки, наріжте курочку на порційні шматочки.
шашлик з курки з оцтом - фото крок 2
Цибуля чистий, помийте і нарежьтете невеликими півкільцями.
шашлик з курки з оцтом - фото крок 3
Курку засипте цибулею, перцем і сіллю. Після цього влийте в ту ж ємність оцет.
шашлик з курки з оцтом - фото крок 4
Перемішайте як слід, щоб всі інгредієнти рівномірно змішалися. Залиште птицю маринуватися в холодильнику на 3 годину.
шашлик з курки з оцтом - фото крок 5
Потім надіньте курку на шампури, смажте її на мангалі або грилі до готовності. Смачного!

Схожі рецепти