Шашлик з курки з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Скільки ж я пробувала і сама робила за своє життя шашлик! Чоловік мій його просто обожнює, тому я пробую різні варіанти маринадів і соусів. І, природно, міняю головний інгредієнт.
На цей раз хочу вам розповісти, як приготувати шашлик з курки з оцтом. Правильна Маринівка м'яса зробить за вас половину роботи. Готову страву отримає хороший смак і соковитість. Думаю, що нікому не сподобається є сухий шашлик. Тому читайте мої поради і починайте готувати страву за всіма правилами.
- Курка - 900 грам
- Ріпчаста цибуля - 120 грам
- Оцет - 60 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - 2 щіпки
Курку помийте, видаліть непотрібні кістки і пленочки, наріжте курочку на порційні шматочки.
Цибуля чистий, помийте і нарежьтете невеликими півкільцями.
Курку засипте цибулею, перцем і сіллю. Після цього влийте в ту ж ємність оцет.
Перемішайте як слід, щоб всі інгредієнти рівномірно змішалися. Залиште птицю маринуватися в холодильнику на 3 годину.
Потім надіньте курку на шампури, смажте її на мангалі або грилі до готовності. Смачного!