Шашлик з креветок з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Такі шашлички готуються дуже просто і швидко, але вони прекрасні на смак. Блюдо скоріше святковий, ніж повсякденне, хоча можна іноді побалувати себе цим делікатесом.
Смак цих шашличків дуже самодостатній, але при бажанні цілком можна доповнити блюдо меленою паприкою або якимись іншими спеціями і приправами. Також ці шашлички цілком можна приготувати не в сковорідці, а на вугіллі.
- Великі креветки - 24 штук
- Соєвого соусу - 2 Ст. Ложки
- Винного оцту - 2 Ст. Ложки
- Рослинної олії - 1 Ст. Ложка
Креветки почистіть внутрішню частину. Дерев'яні шпажки замочіть на 30 хвилин у воді.
Krevetki урожай shpazhki.
Змішайте соєвий соус і оцет.
Занурте креветки в соєвий соус з оцтом.
Потім посипте кунжутом.
У великій сковороді розігрійте масло і обсмажте креветки по 3 хвилини з кожного боку.
Викладіть шпажки в тарілку, а в сковороду влийте соус і Уваров до загустіння близько 15 секунд.
Полийте отриманим соусом креветки і подавайте. Смачного!