Шашлик з креветок з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.
Такі шашлички готуються дуже просто і швидко, але вони прекрасні на смак. Блюдо скоріше святковий, ніж повсякденне, хоча можна іноді побалувати себе цим делікатесом.
Опис приготування:
Смак цих шашличків дуже самодостатній, але при бажанні цілком можна доповнити блюдо меленою паприкою або якимись іншими спеціями і приправами. Також ці шашлички цілком можна приготувати не в сковорідці, а на вугіллі.
- Великі креветки - 24 штук
- Соєвого соусу - 2 Ст. Ложки
- Винного оцту - 2 Ст. Ложки
- Рослинної олії - 1 Ст. Ложка
Креветки почистіть внутрішню частину. Дерев'яні шпажки замочіть на 30 хвилин у воді.
Krevetki урожай shpazhki.
Змішайте соєвий соус і оцет.
Занурте креветки в соєвий соус з оцтом.
Потім посипте кунжутом.
У великій сковороді розігрійте масло і обсмажте креветки по 3 хвилини з кожного боку.
Викладіть шпажки в тарілку, а в сковороду влийте соус і Уваров до загустіння близько 15 секунд.
Полийте отриманим соусом креветки і подавайте. Смачного!