Шашлик з креветок з насінням гарбуза
(покроковий рецепт з фото)
Покроковий рецепт приготування шашлику з креветок.
Кількість порцій: 6
- Anaheim перець чилі - 1 штука (зустрічається як Каліфорнійський чилі)
- Смажене насіння гарбуза - 60 грам
- Часник - 1 зубчик (натерти)
- Мелений чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло каноли - 120 мілілітрів
- Винний оцет - 30 мілілітрів (червоний)
- Тертий сир Котия - 50 грам (можна використовувати Пармезан)
- Стебло кінзи - 1 штука
- Йогурт - 350 мілілітрів (з низьким вмістом жирів)
- Креветки - 50 штук (очищені, з хвостиками)
Складові.
Поріжте перці навпіл. Покладіть на деко зрізаною стороною вниз (обов'язково використовуйте фольгу). Помістіть деко в духовку і обсмажте перці до появи чорних плям. Приблизно 8-10 хвилин.
Коли перці будуть готові, загорніть з в фольгу і дайте їм настоятися в власному пару протягом 5-10 хвилин. Це зробить кірки дуже м'якими.
Поріжте грубо кінзу, уникайте товстих стебел.
Покришите сир. Можна також використовувати сири фета або пармезан.
Налийте йогурт в миску і збийте злегка віночком.
У миску комбайна помістіть смажений чилі, насіння гарбуза, часник, сіль, перець, олія, оцет, і сир.
Збийте масу до консистенції пюре.
Додайте кінзу і доведіть суміш до однорідної маси.
Перелийте суміш в миску з йогуртом.
Гарненько перемішайте.
Обваляйте в соусі креветки.
Krevetki урожай shampurи.
Ось що у нас вийшло. Тепер можна приступати до смаження.
Обсмажуйте креветки з кожного боку по 3-4 хвилини або поки креветки не будуть готові, зазвичай все залежить від температури.
Подавати найкраще з часточками лайма. Смачного.