Шашлик з картоплі з салом
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший рецепт приготування картоплі на мангалі прямо перед вами. Дивовижний, нанизані на шампури і підсмажений на на мангалі картопля з шматочками сала - це правда дуже смачно.
Рецепт дуже простий, можна сказати - навіть примітивний, але результат виходить дуже ароматний і незрівнянно смачний. Приготувати це блюдо може абсолютно кожен. Для приготування цієї страви потрібно мінімальну кількість продуктів та інвентарю. Немає мангала? Не біда! Підійдуть і вугілля від прогорів багаття. Немає шампурів? Теж не проблем! Підійдуть сирі палички від чагарнику. Шашлик з картоплі може подаватися і як самостійне блюдо, і як гарнір до м'ясних страв.
- Картопля - 1 кілограм (середнього розміру)
- Свиняче сало - 300 грам
- Рослинна олія - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка

Моєму картопля, якщо необхідно, видаляємо "очі" . Відрізаємо з двох сторін краю, для зручності насадження на шампур і більш щільного прилягання сала.

Нарізаємо невеликими скибочками сало.

Нанизуємо по черзі на шампур картопля і сало.

Робимо на картоплі з двох сторін надрізи до центру.

Змащуємо картопля маслом, солимо перчимо до смаку.

Відправляємо на мангал.