Рецепт Шашлик з картоплі фото

Шашлик з картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Шашлик з картоплі готується дуже просто, а головне швидше, ніж м'ясний. При цьому виходить дуже ситне, смачне і не менш оригінально страви для відпочинку на природі!

Опис приготування:

Рецепт приготування шашлику з картоплі дуже простий, за що і цінується усіма любителями заміського відпочинку. Важливо пам'ятати, що класичний рецепт шашлику з картоплі передбачає використання саме молодої картоплі. Що стосується сала, то у кожного свій смак. Можна використовувати не дуже солоне або навпаки, але тоді краще не додавати сіль, а то переборщіть.

Як приготувати шашлик з картоплі:

1. Хороший молода картопля досить просто помити.

2. Якщо картопля велика, її можна нарізати половинками. Нарізаємо сало тонкими скибочками.

3. Нанизуємо на шампури по черзі картопля і сало. Це дозволить картоплі в процесі приготування насититися жиром і не бути сухою.

Готово! Шампура можуть відправлятися на мангал хвилин на 20-30. Не забуваємо постійно перевертати, щоб блюдо не підгоріло, і перевіряти картоплю на готовність. Додаємо перець і сіль за смаком. Готовий шашлик з картоплі подаємо гарячим, посипаємо свіжою зеленню. Смачного!


  • Картопля - 1 кілограм (молода картопля )
  • Сало - 300 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Зелень - - За смаком
Рецепт приготування шашлику з картоплі дуже простий, за що і цінується усіма любителями заміського відпочинку. Важливо пам'ятати, що класичний рецепт шашлику з картоплі передбачає використання саме молодої картоплі. Що стосується сала, то у кожного свій смак. Можна використовувати не дуже солоне або навпаки, але тоді краще не додавати сіль, а то переборщіть.

Як приготувати шашлик з картоплі:

1. Хороший молода картопля досить просто помити.

2. Якщо картопля велика, її можна нарізати половинками. Нарізаємо сало тонкими скибочками.

3. Нанизуємо на шампури по черзі картопля і сало. Це дозволить картоплі в процесі приготування насититися жиром і не бути сухою.

Готово! Шампура можуть відправлятися на мангал хвилин на 20-30. Не забуваємо постійно перевертати, щоб блюдо не підгоріло, і перевіряти картоплю на готовність. Додаємо перець і сіль за смаком. Готовий шашлик з картоплі подаємо гарячим, посипаємо свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти