Шашлик з гусака
(покроковий рецепт з фото)
Всі пробували шашлик зі свинини, курки, телятини або баранини. При цьому, не всі пробували шашлик і гусака, а даремно! Правильно замаринований і приготований шашлик з гусятини - це неймовірно смачно
До вашої уваги - класичний рецепт приготування шашлику з гусака. Щоб м'ясо як слід замаринувалося викладайте його шарами, перемішуючи зі спеціями і майонезом. Шашлик маринують мінімум 4 годину, за цей час потрібно періодично його перемішувати. Хай щастить!
- Гусь - 1/2 штуки (половина тушки)
- Цибуля ріпчаста - 5 штук
- Оцет столовий - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Вода - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
Тушку гусака обробляємо і нарізаємо порційними шматочками м'ясо.
Перекладаємо гусятину в глибоку ємність. Зверху викладаємо цибулю порізану кільцями.
Додаємо спеції і майонез. Розтираємо його по поверхні. У склянку води вливаємо 2 ст.Л. Оцту. Виливаємо воду в ємність. Присипаємо спеціями.
Закриваємо ємність щільною кришкою. Маринуємо 4 години в прохолодному місці, періодично потрібно перемішувати вміст, щоб маринад розподілявся рівномірно.
Залишилося одягнути шашлик на шампури і обсмажити на мангалі. Хай щастить!