Шашлик з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик з фаршу нас вчив робити вірменин, тому ми і дізналися деякі секрети, наприклад, чому фарш не падає з паличок. Виявилося, що м'ясо потрібно добре вимісити і відбити в тазу. Ось вам рецепт!
Приготувати шашлик з фаршу можна як в домашніх умовах, так і на природі. На вугіллі шашлик з фаршу виходить ще смачніше. Палички перед використанням потрібно обов'язково замочити на 15 хвилин, щоб вони не згоріли. Фарш можна брати будь-який, я навіть люблю курячий. Можна в фарш для шашлику додати багато дрібно нарізаної свіжої зелені. Зі спецій добре додати паприку і мелений тмин. Успіхів і приємного апетиту!
- М'ясний фарш - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сухарі - 30 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Баклажани - 2 штуки
У приготовлений фарш додати яйце, сіль, спеції сухарі, перекручений цибулю і часник.
Фарш добре вимісити до однорідної маси.
Скачайте кульки з фаршу.
Баклажан нарізати шматочками по 3 см.
Нанизати на шпажки фарш і баклажани.
Запікати 15-20 хвилин на грилі.
Смачного!