Рецепт Шашлик з фаршу фото

Шашлик з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Шашлик з фаршу нас вчив робити вірменин, тому ми і дізналися деякі секрети, наприклад, чому фарш не падає з паличок. Виявилося, що м'ясо потрібно добре вимісити і відбити в тазу. Ось вам рецепт!

Опис приготування:

Приготувати шашлик з фаршу можна як в домашніх умовах, так і на природі. На вугіллі шашлик з фаршу виходить ще смачніше. Палички перед використанням потрібно обов'язково замочити на 15 хвилин, щоб вони не згоріли. Фарш можна брати будь-який, я навіть люблю курячий. Можна в фарш для шашлику додати багато дрібно нарізаної свіжої зелені. Зі спецій добре додати паприку і мелений тмин. Успіхів і приємного апетиту!

  • М'ясний фарш - 800 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сухарі - 30 грам
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Баклажани - 2 штуки
шашлик з фаршу - фото крок 1
У приготовлений фарш додати яйце, сіль, спеції сухарі, перекручений цибулю і часник.
шашлик з фаршу - фото крок 2
Фарш добре вимісити до однорідної маси.
шашлик з фаршу - фото крок 3
Скачайте кульки з фаршу.
шашлик з фаршу - фото крок 4
Баклажан нарізати шматочками по 3 см.
шашлик з фаршу - фото крок 5
Нанизати на шпажки фарш і баклажани.
шашлик з фаршу - фото крок 6
Запікати 15-20 хвилин на грилі.
шашлик з фаршу - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти