Шашлик по-болгарськи
(покроковий рецепт з фото)
Такий шашлик дуже популярний в Болгарії. Шашлик, в общем-то приготовлений зазвичай. Цікавий соус, з яким його подають. Це цікаве блюдо всім раджу приготувати.
М'ясо виходить соковитим і дуже смачним, а аромат який… Рецепт традиційний Болгарський, тому рекомендую точно слідувати рецептурою і нічого не міняти.
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Перець чорний мелений і сіль - - За смаком
- Часник - 10 зубчиків (для соусу)
- Мигдаль - 60 грам (для соусу)
- Крихти пшеничного хліба - 4 Ст. Ложки (для соусу)
- Рослинна олія - 200 грам
- Жовтки яєчні - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
1. М'ясо наріжте шматками.
2. Лук почистіть і наріжте кільцями.
3. На шампура насадити шматки м'яса, чергуючи з кільцями цибулі. Приправити сіллю і poperčite.
4. Мигдаль розімніть качалкою, часник подрібніть.
5. Додайте хлібні крихти.
6. Потім жовтки.
7. Перемішайте, потроху додаючи олію. Соус готовий.
8. Шашлик обсмажте на грилі або на мангалі. Змастіть шматочки м'яса соусом або подавайте окремо. Смачного!