Рецепт Шашлик на сковороді з яловичини фото

Шашлик на сковороді з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Навіть в найгіршу погоду можна влаштувати відмінну вечірку, не гірше, ніж на відкритому повітрі. Все що вам для цього потрібно - весела компанія і цей простий рецепт шашлику на сковороді з яловичини.

Опис приготування:

Багато хто говорить, що справжній шашлик можна приготувати тільки на вугіллі, де-небудь біля річки, а інші варіанти його приготування не йдуть ні в яке порівняння з таким шашликом. Я думаю, вся справа тут в тому, що вони просто ніколи не пробували зробити шашлик в домашніх умовах. А ось я досить часто готую таке блюдо для своїх домашніх, наприклад, взимку або в погану погоду, і з радістю поділюся з вами рецептом приготування шашлику на сковороді з яловичини. Може, у нього і немає особливого запаху і смаку, який буває у їжі зробленої на кутах, але все ж це дуже і дуже смачна страва, яке обов'язково вам сподобається і підніме всім настрій. Ось уявіть, за вікном сніг йде або дощ ллє, а у вас на столі парує ароматний шашлик, здорово, Чи не справедливість. Так що, коли вам захочеться порадувати себе справжнім літнім блюдом в негоду, то згадайте про цей простий рецепт шашлику на сковороді з яловичини і порадуйте себе і своїх близьких відмінним пригощанням.

  • Яловичина - 500 грам (філе )
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки (знадобиться тільки сік )
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
шашлик на сковороді з яловичини - фото крок 1
Промиваємо яловичину і нарізаємо її на невеликі шматочки (як для звичайного шашлику).
шашлик на сковороді з яловичини - фото крок 2
Потім чистимо і нарізаємо кубиками ріпчасту цибулю, додаємо до м'яса.
шашлик на сковороді з яловичини - фото крок 3
Перчимо все і гарненько перемішуємо.
шашлик на сковороді з яловичини - фото крок 4
Поливаємо м'ясо з цибулею соком половинки лимона. Якщо кісточки впадуть в тарілку до м'яса, то їх потрібно дістати, інакше яловичина буде гірчити. Ще раз все перемішуємо, накриваємо тарілку кришкою і ставимо на 1-2 години холодильник, можна маринувати і довше.
шашлик на сковороді з яловичини - фото крок 5
Коли м'ясо промаринуется, його необхідно нанизати на дерев'яні шпажки.
шашлик на сковороді з яловичини - фото крок 6
Обсмажувати такий шашлик можна, як на сковороді-гриль, так і на звичайній сковороді. Отже, наливаємо на сковороду трохи рослинного масла і ставимо її на вогонь. Обсмажуємо м'ясо з усіх боків до готовності, зазвичай на це вистачає 15-20 хвилин. Ви можете посолити шашлик безпосередньо перед обжаркой або, коли він буде готовий, різниці особливої ​​немає.
шашлик на сковороді з яловичини - фото крок 7
Викладаємо готовий шашлик на тарілку і подаємо зі свіжими овочами і вашим улюбленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти