Шашлик на сковороді з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Навіть в найгіршу погоду можна влаштувати відмінну вечірку, не гірше, ніж на відкритому повітрі. Все що вам для цього потрібно - весела компанія і цей простий рецепт шашлику на сковороді з яловичини.
Багато хто говорить, що справжній шашлик можна приготувати тільки на вугіллі, де-небудь біля річки, а інші варіанти його приготування не йдуть ні в яке порівняння з таким шашликом. Я думаю, вся справа тут в тому, що вони просто ніколи не пробували зробити шашлик в домашніх умовах. А ось я досить часто готую таке блюдо для своїх домашніх, наприклад, взимку або в погану погоду, і з радістю поділюся з вами рецептом приготування шашлику на сковороді з яловичини. Може, у нього і немає особливого запаху і смаку, який буває у їжі зробленої на кутах, але все ж це дуже і дуже смачна страва, яке обов'язково вам сподобається і підніме всім настрій. Ось уявіть, за вікном сніг йде або дощ ллє, а у вас на столі парує ароматний шашлик, здорово, Чи не справедливість. Так що, коли вам захочеться порадувати себе справжнім літнім блюдом в негоду, то згадайте про цей простий рецепт шашлику на сковороді з яловичини і порадуйте себе і своїх близьких відмінним пригощанням.
- Яловичина - 500 грам (філе )
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки (знадобиться тільки сік )
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком