Рецепт Шашлик з яловичини на кефірі фото

Шашлик з яловичини на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Яловичина, Кефір
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На вечерю, На природу
Гарячі страви

Щоб шашлик вийшов смачним і добре зажарився з усіх боків, в першу чергу, потрібен хороший маринад. Пропоную рецепт маринування шашлику на кефірі. М'ясо виходить ніжним, соковитим і ароматним!

Перед вами - простий рецепт приготування шашлику з яловичини на кефірі. Для початку підготуйте маринад з кефіру, цедри і соку лимона, перцю. Яловичина маринується близько 10 годин, можна залишити на всю ніч. Шашлик прекрасно готується на мангалі або грилі, виходить дуже ароматним і смачним. Хай щастить!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Кефір - 1 Склянка
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
шашлик з яловичини на кефірі - фото крок 1
Цедру лимона натираємо на дрібній тертці.
шашлик з яловичини на кефірі - фото крок 2
З самого лимона віджимаємо сік.
шашлик з яловичини на кефірі - фото крок 3
Часник очищаємо і натираємо на дрібній тертці.
шашлик з яловичини на кефірі - фото крок 4
У глибокій тарілці змішуємо: цедру лимона, лимонний сік, часник, перець і кефір. Ретельно все перемішуємо.
шашлик з яловичини на кефірі - фото крок 5
М'ясо ріжемо кубиками на шашлик, солимо.
шашлик з яловичини на кефірі - фото крок 6
Заливаємо маринадом м'ясо і перемішуємо. Маринується яловичина не менш 10 годин.
шашлик з яловичини на кефірі - фото крок 7
Нанизуємо шашлик на шампур. Готуємо над розпеченим вугіллям на мангалі / грилі.
шашлик з яловичини на кефірі - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти