Шашлик на кефірі з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, соковитий і ароматний шашлик для великої компанії за рецептом шашлику на кефірі з яловичини вас виручить неодноразово! Тому дивимося прямо зараз!
Яловичина хоч і не свинина, але для шашлику теж підходить чудово. Головне, щоб не зовсім стара була, моїм вона подобається, кажуть, що навіть краще, ніж свинячий шашлик виходить. Для приготування шашлику на кефірі з яловичини беремо не жирний кефір, але і не сильно рідкий. Далі дивіться рецепт.
- Яловичина - 1, 5 кілограма
- Кефір - 2 склянки
- Цибуля - 3 штуки
- Паприка - 2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. М'ясо ріжемо середніми шматочками. Цибулю кільцями.
Перекладіть м'ясо цибулею, не забудьте солити, перчити і додати паприку. Заливаємо кефіром. Ставимо під вантаж і в холодильник на ніч.
М'ясо готове до смаження: нанизуємо на шампури.
Смажимо на мангалі до готовності, не забуваємо збризкувати маринадом.
Наш шашлик на ніч з яловичини готовий і так і проситься на стіл! Смачного!
Наш шашлик на ніч з яловичини готовий і так і проситься на стіл! Смачного!