Рецепт Шашлик на кефірі з яловичини фото

Шашлик на кефірі з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Яловичина , Кефір
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Смачний, соковитий і ароматний шашлик для великої компанії за рецептом шашлику на кефірі з яловичини вас виручить неодноразово! Тому дивимося прямо зараз!

Опис приготування:

Яловичина хоч і не свинина, але для шашлику теж підходить чудово. Головне, щоб не зовсім стара була, моїм вона подобається, кажуть, що навіть краще, ніж свинячий шашлик виходить. Для приготування шашлику на кефірі з яловичини беремо не жирний кефір, але і не сильно рідкий. Далі дивіться рецепт.

  • Яловичина - 1, 5 кілограма
  • Кефір - 2 склянки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
шашлик на кефірі з яловичини - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. М'ясо ріжемо середніми шматочками. Цибулю кільцями.
шашлик на кефірі з яловичини - фото крок 2
Перекладіть м'ясо цибулею, не забудьте солити, перчити і додати паприку. Заливаємо кефіром. Ставимо під вантаж і в холодильник на ніч.
шашлик на кефірі з яловичини - фото крок 3
М'ясо готове до смаження: нанизуємо на шампури.
шашлик на кефірі з яловичини - фото крок 4
Смажимо на мангалі до готовності, не забуваємо збризкувати маринадом.
Наш шашлик на ніч з яловичини готовий і так і проситься на стіл! Смачного!

Схожі рецепти