Шарлотка в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка улюблена багатьма людьми. Ще б, адже незважаючи на простоту, цей пиріг можна підлаштувати під свій смак і можливості. Завжди легко знайти нову фішку. Цього разу у мене вийшло наступне.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати шарлотку в аерогрилі. Вона запікатиметься всього 20 хвилин. У підсумку вийде хрустка скоринка і м'яка серцевина. За бажанням додайте пару пучок ванілі або кориці для додання насиченого смаку. А склад тесту міняти не варто, воно тут ідеально підходить.
- Вершкове масло - 100 грам
- Яблуко - 4 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Борошно пшеничне - 210 грам
- Цукор - 190 грам
- Молоко - 1, 5 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
Для початку збийте міксером яйця з цукром до піни.
Потім розтопіть масло і додайте його до яєць. Суміш збийте.
Потім всипте борошно. Замішайте тісто.
В кінці додайте соду. Тісто збийте.
Яблука наріжте будь-якої форми. Найкраще зніміть шкірку.
Далі форму для аерогрилю промажьте маслом. Влийте половину тіста, потім яблука, і знову тісто.
Накрийте форму фольгою, щоб тісто не пригоріло.
Запікайте шарлотку при 190 градусах протягом 1 годину.
Після цього зніміть фольгу. Запікайте виріб ще 1 хвилину. Все готово! Приємного чаювання!