Сендвічі на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на користь каші, на сніданок іноді хочеться з'їсти що-небудь калорійне і смачне. Якраз таким рецептом я поспішаю з поділитися. Запам'ятовуйте і обов'язково повторіть цей варіант на своїй кухні.
Покажу вам, як приготувати сендвіч на сніданок з беконом або шинкою, сиром, яєчним млинчиком. Цей рецепт гарний тим, що відразу можна зробити велику порцію і відправити в морозилку, а після використовувати в міру необхідності. Такі секрети дуже допоможуть зайнятим господаркам. З начинкою, звичайно, можна експериментувати. Сендвічі - це ситно і смачно. Так що не проходьте повз рецепта!
- Булочки - 4 штуки
- Шинка або бекон - 4 скибочки
- Сир - 4 скибочки
- Яйце - 3 штуки
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. Яйця вбийте в невелику мисочку, додайте сіль, спеції і воду.
2. Збийте вінчиком до однорідності.
3. Вилийте на сковороду невелику кількість яєчної маси і смажте тонкий млинець до готовності на середньому вогні.
4. Розріжте булочку навпіл. Викладіть шматочок сиру і зверху - яєчний млинець.
5. Додайте скибочку шинки.
6. Або смажений бекон.
7. Накрийте другою половинкою булочки. Надішліть на 30-60 секунд в мікрохвильовку за бажанням, щоб сир розтанув. І відразу подавайте сендвічі на сніданок.