Сендвіч з тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Сендвіч з тунцем можете приготувати на собі роботу, дітям до школи і як закуску, перед гарячим обідом. Робляться вони з вареним яйцем і консервованим тунцем.
Сендвіч з тунцем готується дуже швидко. Начинка виходить теплою, так як обсмажується на сковороді. Сендвічі дуже ситні, достатньо двох, щоб вгамувати голод. Свіжу зелень можете вибрати на свій смак, я люблю пророщені паростки, тому в свій сендвіч з тунцем додаю паростки редису. Хліб можете обсмажити, і робити сендвіч з гарячими тостами. Готуйте з задоволенням!
- Скибочки чорного хліба - 4 штуки
- Яйце - 1 штука
- Консервований тунець - 250-300 грам
- Огірок - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука (невеликий.)
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Майонез - 50 мілілітрів
- Листя салату - 4 штуки
- Свіжа зелень - За смаком (я взяла паростки редису.)
Заздалегідь зваріть яйце. Викладіть його в сковороду разом з тунцем, рубаним огірком і цибулею.
Пам'ятайте все виделкою, додайте майонез і добре перемішайте.
Покладіть на один скибочку хліба чистий аркуш салату, зверху столовою ложкою акуратно викладіть начинку з тунцем.
Зверху покладіть свіжу зелень, потім знову лист салату і накрийте другим скибочкою хліба. Ваш сендвіч з тунцем готовий!