Рецепт Сендвіч з тунцем фото

Сендвіч з тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Консервований тунець , Тунець
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Бургери , Бутерброди
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Сендвіч з тунцем можете приготувати на собі роботу, дітям до школи і як закуску, перед гарячим обідом. Робляться вони з вареним яйцем і консервованим тунцем.

Опис приготування:

Сендвіч з тунцем готується дуже швидко. Начинка виходить теплою, так як обсмажується на сковороді. Сендвічі дуже ситні, достатньо двох, щоб вгамувати голод. Свіжу зелень можете вибрати на свій смак, я люблю пророщені паростки, тому в свій сендвіч з тунцем додаю паростки редису. Хліб можете обсмажити, і робити сендвіч з гарячими тостами. Готуйте з задоволенням!

  • Скибочки чорного хліба - 4 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Консервований тунець - 250-300 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука (невеликий.)
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Майонез - 50 мілілітрів
  • Листя салату - 4 штуки
  • Свіжа зелень - За смаком (я взяла паростки редису.)
сендвіч з тунцем - фото крок 1
Заздалегідь зваріть яйце. Викладіть його в сковороду разом з тунцем, рубаним огірком і цибулею.
сендвіч з тунцем - фото крок 2
Пам'ятайте все виделкою, додайте майонез і добре перемішайте.
сендвіч з тунцем - фото крок 3
Покладіть на один скибочку хліба чистий аркуш салату, зверху столовою ложкою акуратно викладіть начинку з тунцем.
сендвіч з тунцем - фото крок 4
Зверху покладіть свіжу зелень, потім знову лист салату і накрийте другим скибочкою хліба. Ваш сендвіч з тунцем готовий!

Схожі рецепти