Сендвіч печиво
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадна начинка між двома шарами печива. Випічка дуже сподобається вашим діткам.
Кількість порцій: 25
- Цукрова пудра - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Мука - 250 грам
- Шоколад - 100 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
Змішати: 100 г цукрової пудри, 100 г вершкового масла, 2 яйця, 250 г борошна і дрібку солі.
Замісити тісто. Скачати тісто в корж і загорнути в поліетиленову плівку. Прибрати в холодильник мінімум на 2 години або на ніч.
Після цього часу, розкачати тісто і проколоти по всій поверхні виделкою.
Розігріти духовку до 200 ° С.
Вирізати кола з різьбленням для круглого печива. Або прямокутники.
Випікати до золотисто-коричневого кольору.
Підготувати шоколад з шоколаду і вершків.
Дати охолонути, щоб він став густий пастоподібний.
Ви можете прискорити цей процес, поставивши дно посуду в холодну воду і перемішуючи час від часу.
Дати охолонути, щоб він став густий пастоподібний.
Ви можете прискорити цей процес, поставивши дно посуду в холодну воду і перемішуючи час від часу.
Використовуючи кондитерський мішок, видавити шоколад на печиво.
Укласти зверху знову печиво, злегка натиснувши. Прибрати його в холодильник на кілька годин.