Рецепт Сёмужний посол риби фото

Сёмужний посол риби
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Солоне

А чи не приготувати нам сьомгу з горбуші? легко, треба тільки посолити її сёмужним послом. Способів кілька: розсолу і сухий. Пропоную рецепт сухого засолу. Це швидко і гарантовано смачно!

Немає нічого простіше, ніж приготувати рибу сёмужним послом. Виходить дуже смачно. Дивіться покрокову інструкцію до рецептом і готуйте із задоволенням. Якщо використовуєте для засолу охолоджену рибу, то перед посолкой краще її добре проморозити, щоб уберегтися від можливих паразитів. Чим довше лежить риба в розсолі, тим солоніша вона буде, але тримати в розсолі більше трьох діб недоцільно, так як риба буде дуже солона. Вживати можна вже через добу.

  • Файл gorbuši - 600-700 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Суміш перців - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука (білий, salatnyi)
  • Кріп - 20 грам
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
сёмужний посол риби - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
сёмужний посол риби - фото крок 2
Змішайте сіль, цукор і перець.
сёмужний посол риби - фото крок 3
Посипте сольовою сумішшю дно посуду для засолювання.
сёмужний посол риби - фото крок 4
Викладіть рибу шкірою вниз, посипте посолочной сумішшю, додайте лавровий лист.
сёмужний посол риби - фото крок 5
Покладіть наступний пласт риби шкірою вгору, посипте посолочной сумішшю, накрийте кришкою і приберіть в холодильник на одну добу.
сёмужний посол риби - фото крок 6
Через добу риба дала сік, її можна обробити для подачі.
сёмужний посол риби - фото крок 7
Поріжте кільцями білий салатний цибулю, подрібніть кріп.
сёмужний посол риби - фото крок 8
Зріжте рибу з шкіри скибочками, тримаючи ніж з нахилом, під кутом.
сёмужний посол риби - фото крок 9
Викладіть очищені скибочки риби в контейнер, перекладіть цибулею, посипте кропом.
сёмужний посол риби - фото крок 10
Таким же чином вступите з другим і наступним шаром.
сёмужний посол риби - фото крок 11
Викладіть зверху кільця цибулі, посипте кропом, полийте олією. У такому вигляді рибу можна зберігати в холодильнику до одного тижня.
сёмужний посол риби - фото крок 12
Смачного!

Схожі рецепти