Рецепт Салат «посол» фото

Салат «посол»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Салати

Цей дуже смачний овочевий салат з грибами і волоськими горіхами, можна урізноманітнити його родзинками і чорносливом, якщо любите. Дивіться, як приготувати салат "амбассадор" . Все просто!

Такий листковий салат просто створений для того, що радувати своїм смаком і зовнішнім виглядом гостей і близьких. Приготуйте його своїй сім'ї, і все залишаться дуже задоволені, це я вам обіцяю!

  • Буряк - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Грецькі горіхи - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Ізюм, чорнослив - За смаком (по бажанню)
  • Майонез - За смаком
салат
Підготуйте продукти для салату. Відваріть в мундирі картопля і буряк. Очистіть цибулю, поріжте тонко гриби.
салат
Ріпчасту цибулю порізати тонкими півкільцями.
салат
Підсмажте цибулю та печериці на рослинній олії до готовності, приправити сіллю.
салат
Горіхи потовчіть в ступці або порубати дрібно ножем.
салат
Приступаємо до збірки салату. Поставте сервировочное кільце на тарілку. Першим шаром викладіть частина буряка відвареної. Посоліть її і змастіть трохи майонезом.
салат
Далі буде шар вареного тертого картоплі, майонез і сіль.
салат
Слідом викладаємо смажені гриби з цибулею.
салат
І знову повторіть буряковий шар.
салат
Полийте салат майонезом, покладіть зверху волоські горіхи (за бажанням можна ще додати родзинки і чорнослив). Салат готовий!

Схожі рецепти