Салат «посол»
(покроковий рецепт з фото)
Цей дуже смачний овочевий салат з грибами і волоськими горіхами, можна урізноманітнити його родзинками і чорносливом, якщо любите. Дивіться, як приготувати салат "амбассадор" . Все просто!
Такий листковий салат просто створений для того, що радувати своїм смаком і зовнішнім виглядом гостей і близьких. Приготуйте його своїй сім'ї, і все залишаться дуже задоволені, це я вам обіцяю!
- Буряк - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Грецькі горіхи - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Ізюм, чорнослив - За смаком (по бажанню)
- Майонез - За смаком
Підготуйте продукти для салату. Відваріть в мундирі картопля і буряк. Очистіть цибулю, поріжте тонко гриби.
Ріпчасту цибулю порізати тонкими півкільцями.
Підсмажте цибулю та печериці на рослинній олії до готовності, приправити сіллю.
Горіхи потовчіть в ступці або порубати дрібно ножем.
Приступаємо до збірки салату. Поставте сервировочное кільце на тарілку. Першим шаром викладіть частина буряка відвареної. Посоліть її і змастіть трохи майонезом.
Далі буде шар вареного тертого картоплі, майонез і сіль.
Слідом викладаємо смажені гриби з цибулею.
І знову повторіть буряковий шар.
Полийте салат майонезом, покладіть зверху волоські горіхи (за бажанням можна ще додати родзинки і чорнослив). Салат готовий!