Селера запечений з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт селери, запеченого в духовці з томатами черрі. Його варто спробувати навіть тим, кому селера не дуже подобається. Тому що страва виходить дуже цікавим на смак.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати селера, запечений з помідорами. За бажанням до овочів можна додати червоний цибулю. Подавайте селера як гарнір до будь-якого білкового блюда, виходить смачне поєднання.
- Селера - 4-6 штук (стебло)
- Помідори - 150 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Італійські трави - 1/2 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Селера помийте, наріжте брусочками довжиною по 5-6 см. Відваріть в киплячій воді пару хвилин, щоб він став м'якшим.
Помідори помийте, розріжте навпіл.
З'єднайте овочі, збризніть рослинним маслом, додайте спеції і перемішайте.
Перекладіть овочі в форму для випічки. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин.
Селера, запечений з помідорами готовий, смачного!