Фарширований селера
(покроковий рецепт з фото)
З селери можна приготувати дуже смачну і корисну закуску, нафарширований його смакотою кшталт помідорів і козячого сиру. Розповідаю, як зробити фарширований селера!
До вашої уваги - фарширований селера, дуже смачна холодна овочева закуска, яка по смакової композиції нагадує мені грецьку кухню. Напевно, через поєднання козячого сиру, маслин і селери. Закуска готується дуже просто, проте поєднання інгредієнтів дуже вдале - виходить смачно. Рекомендую!
- Стебло селери - 6 штук
- Козиний сир - 150 грам
- Помідор - 1 штука
- Маслини чорні - 6 штук
- Лук-пориста - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Спершу потрібно вимити і очистити від листя стебла селери.
В окремій мисочці приготуємо начинку - для цього гарненько перемішати дрібно нарізаний сир, помідор, маслини і цибулю. При бажанні можете додати якихось спецій.
На тарілку викладаємо підготовлені стебла селери.
Акуратно викладаємо начинку. Повинні вийти такі собі човники з начинкою.
Солимо, перчимо до смаку.
Фарширований селера готовий!