Маринований кореневої селера
(покроковий рецепт з фото)
Маринований кореневої селера виходить ароматним і незвичайним, прекрасно доповнює будь-яку страву з м'яса, риби або простий гарнір. А ще це відмінне самостійне блюдо. Готуємо і пробуємо?
Корінь селери - дуже корисний продукт, його можна додавати в різні салати, супи і навіть готувати з ним м'ясо. Селера робить блюдо набагато смачніше, корисніше і ароматні. Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати маринований кореневої селера. Після маринування його можна подавати до столу як самостійне блюдо або використовувати як смачну добавку при приготуванні інших страв. Смачно!
- Кореневої селера - 500 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Червоний перець мелений - 1/3 чайних ложки (за смаком)
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Білий перець мелений - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Оцет 5-6 % - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1/4 склянки
1. Кореневої селера необхідно почистити і натерти на тертці корейської.
2. Добре розігріваємо на сковороді рослинне масло, потім прибираємо сковороду з вогню і додаємо всі спеції, добре перемішуємо.
3. Потім додаємо в сковороду соєвий соус і оцет, ще раз перемішуємо і виливаємо вміст сковороди в миску з селерою.
4. Перемішуємо і відправляємо в холодильник на ніч, нехай селера маринується.