Рецепт Маринований кореневої селера фото

Маринований кореневої селера
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Селера , Корінь селери
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Маринований кореневої селера виходить ароматним і незвичайним, прекрасно доповнює будь-яку страву з м'яса, риби або простий гарнір. А ще це відмінне самостійне блюдо. Готуємо і пробуємо?

Опис приготування:

Корінь селери - дуже корисний продукт, його можна додавати в різні салати, супи і навіть готувати з ним м'ясо. Селера робить блюдо набагато смачніше, корисніше і ароматні. Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати маринований кореневої селера. Після маринування його можна подавати до столу як самостійне блюдо або використовувати як смачну добавку при приготуванні інших страв. Смачно!

  • Кореневої селера - 500 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Червоний перець мелений - 1/3 чайних ложки (за смаком)
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Білий перець мелений - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Оцет 5-6 % - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
маринований кореневої селера - фото крок 1
1. Кореневої селера необхідно почистити і натерти на тертці корейської.
маринований кореневої селера - фото крок 2
2. Добре розігріваємо на сковороді рослинне масло, потім прибираємо сковороду з вогню і додаємо всі спеції, добре перемішуємо.
маринований кореневої селера - фото крок 3
3. Потім додаємо в сковороду соєвий соус і оцет, ще раз перемішуємо і виливаємо вміст сковороди в миску з селерою.
маринований кореневої селера - фото крок 4
4. Перемішуємо і відправляємо в холодильник на ніч, нехай селера маринується.

Схожі рецепти