Селера на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт запеченого на грилі селери. Разом з часником і пряними травами виходить дуже вдале блюдо, яке можна подати до м'яса, картоплі або птиці.
Селера приготований з даного рецептом наповнюється ароматами і смаком. По бажанню, до нього можна подати сметанний соус або аджику.
- Корінь селери - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Кардамон мелений - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Пряні трави - 1 Чайна ложка

Підготуємо інгредієнти. Часник подрібнюємо.

До часнику додаємо сіль, перець, кардамон і пряні трави.

Додаємо рослинне масло і перемішуємо, притискаючи.

Селера чистимо і нарізаємо скибочками.

Викладаємо кружечки селери, чергуючи їх з маринадом. Ми залишаємо на годину.

Підготуємо мангал. Потрібен помірний жар, без вогню. Викладаємо кружечки селери на решітку.

Запікаємо 10-12 хвилин, періодично перевертаючи.

Селера готовий. Подаємо з овочами і зеленню, як доповнення до основної страви. Смачного!