Рецепт Щучье філе в клярі фото

Щучье філе в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Щука
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

З щуки можна приготувати багато страв. Я завжди віддаю перевагу простій класиці, тому пропоную приготувати філе без кісток в клярі. І смачно, і просто!

Опис приготування:

Щука відмінна риба, яка рясно водитися в річках нашої країни і є частим гостем на наших столах. Приготувати з неї можна вуха, котлети, можна загасити в томаті або просто посмажити шматочками на сковороді, а фарширована щука - королівське блюдо на святковий стіл! Але якщо в сім'ї є діти, філе щуки в клярі стане справжньою знахідкою. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати таке просте, але дуже смачна страва. В цілому я роблю звичайний кляр з яйця з молоком, але в борошно додаю лимонний перець, він і додає ту саму родзинку. Спробуйте, я впевнена, вам сподобається!

  • Філе щуки - 1 кілограм
  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 1/4 склянки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Лимонний перець - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 4-5 Ст. Ложок
щучье філе в клярі - фото крок 1
Філе риби промийте і наріжте.
щучье філе в клярі - фото крок 2
Яйця збийте з молоком до пишності.
щучье філе в клярі - фото крок 3
Рибу занурте в яйце з молоком, щоб кожен шматочок рівномірно покрився кляром.
щучье філе в клярі - фото крок 4
Потім обваляйте в борошні, змішаної з лимонним перцем і сіллю.
щучье філе в клярі - фото крок 5
Обсмажте рибу на сковороді до золотистого кольору з кожного боку, приблизно по 5-6 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти