Рецепт Савоярди для тирамису фото

Савоярди для тирамису
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Всім відомо, що для приготування десерту Тірамісу обов'язково потрібно мати спеціальне печиво, яке називається палички Савоярді. Його можна купити в магазині, а можна приготувати самим.

Опис приготування:

Якщо вам стало цікаво, як приготувати савоярді для тірамісу, то прочитайте цей рецепт. У ньому докладно розказано, як в домашніх умовах зробити печиво, без якого неможливо приготувати знаменитий італійський десерт. Також це печиво дуже люблять маленькі діти.

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Борошно пшеничне - 75 грам
  • Цукрова пудра - 75 грам
  • Масло рослинне - За смаком
савоярди для тирамису - фото крок 1
Візьміть сирі курячі яйця і дуже акуратно відокремте жовтки від білків. Викладіть в миску жовтки і додайте до них цукрову пудру. Збийте інгредієнти міксером, щоб маса придбала світлий відтінок і з'явилася піна.
савоярди для тирамису - фото крок 2
Білки помістіть в окремий посуд, вона обов'язково повинна бути чистою, а самі білки - охолодженими. Збийте їх в міцну піну на найвищій потужності міксера.
савоярди для тирамису - фото крок 3
У желточно-цукрову суміш акуратно введіть всю порцію заздалегідь просіяного борошна. Акуратно все перемішайте. Потім викладіть в отриману масу збиті білки і дуже обережно їх умішайте.
савоярди для тирамису - фото крок 4
Застеліть деко пергаментом для запікання. Змастіть його рослинним маслом без запаху. За допомогою кулінарного мішка відсадити на пергамент печеньки, довжина яких повинна бути близько десяти сантиметрів. Випікайте в розігрітій до двохсот градусів духовці близько п'ятнадцяти хвилин.

Схожі рецепти