Крем для тирамису
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування крему для тірамісу досить простий. Готується такий крем на основі сиру маскарпоне, яєць і цукру. Виходить дуже пишний, красивий крем, який стане прекрасною основою десерту!
Перед вами - простий рецепт приготування крему для тірамісу. Збиваємо жовтки з цукром і ваніліном. Окремо збиваються білки. Потім до жовтків поступово вводимо маскарпоне, трохи пізніше - збиті білки. Готовий крем для тірамісу зберігають в холодильнику! хай щастить!
- Маскарпоне - 500 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 100 грам
- Ванілін - За смаком
Відокремлюємо яєчні білки від жовтків. Збиваємо білки в міцну, густу піну. Ставимо їх в холодильник.
Жовтки збиваємо з цукром і дрібкою ваніліну.
Збиваємо з високою швидкістю до білого кольору.
Кладемо маскарпоне в окремий посуд, розминаємо лопаткою.
Тепер акуратно, додаючи маскарпоне до жовтків, продовжуємо їх збивати вручну на самій мінімальній швидкості.
Поступово втручаємося в крем білки. Повинна вийде однорідна, густа біла маса. Готовий крем зберігаємо в холодильнику!