Рецепт Сало в розсолі по-домашньому фото

Сало в розсолі по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Сало, Розсіл
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Солоне

Спробуйте закуску з сала, яку прийнято подавати до борщу або з міцним алкоголем (горілка, самогон). Є безліч варіацій, розповім про одну таку, як приготувати сало в розсолі по-домашньому.

Подавайте таке сало до борщу або до будь-яких гарячих перших страв. Дуже смачно нарізати його тонкими шматочками і є з чорним хлібом, солоним або маринованим огірком. Процес приготування не займе багато часу. Використовуйте сало з хорошою м'ясної прорізом.

  • Сало з м'ясом - 1 кілограм
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 5 Ст. Ложок
  • Лавровий лист - 5 штук
  • Чорний перець горошком - 5 штук
  • Запашний перець горошком - 2-3 штук
  • Часник - 4 зубчики
сало в розсолі по-домашньому - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти: вимийте сало і поскоблите шкірку ножем, очистіть зубчики часнику.
сало в розсолі по-домашньому - фото крок 2
2. Промокніть сало паперовою серветкою, потім наріжте його невеликими шматочками, щоб поміщалися в банку.
сало в розсолі по-домашньому - фото крок 3
3. В сотейник налейте воду, додайте перці, лавровий лист і сіль, доведіть суміш до кипіння і варіть 2 хвилини, потім приберіть з вогню. Остудіть розсіл і залийте їм сало.
сало в розсолі по-домашньому - фото крок 4
4. Додайте нарізані крупно зубчики часнику і не закривайте банку кришкою, залиште її на добу при кімнатній температурі, потім перекладіть холодильник і залиште ще на 3 дня.
сало в розсолі по-домашньому - фото крок 5
5. Через необхідний час дістаньте сало і витріть його серветками, надішліть на зберігання в морозильну камеру. Для подачі на стіл наріжте сало тонкими шматочками і подавайте до столу.

Схожі рецепти