Салат «Зураб»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату "зураб" був знайдений в грузинській кулінарній книзі. Дуже простий і доступний салат з характерними гострими нотками не залишить нікого байдужим. Пробуємо!
Приготуємо салат "зураб" в домашніх умовах. Салат готується дуже просто: необхідно зварити в мундирах картоплю, остудити, очистити і порізати кубиками. Відварене м'ясо також нарізається кубиками. З квасолі зливаємо рідину. З'єднуємо всі інгредієнти в салатниці, заправляємо салат майонезом. Хай щастить!
- Квасоля консервована червона - 1 штука (баночка)
- Картопля - 2 штуки
- М'ясо відварне - 200 грам (будь-який (курка, телятина або свинина))
- Перець червоний пекучий - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Майонез - 1 За смаком
- Зелень - 1 За смаком (для прикраси)
Картоплю відварити в мундирах до готовності. Очистіть і наріжте дрібними кубиками.
Варене м'ясо також нарізаємо кубиками.
З консервованої квасолі обов'язково злийте рідину.
У салатниці з'єднуємо: картопля, м'ясо, квасоля, перець, сіль і майонез. Перемішуємо і прикрашаємо гілочкою зелені. Смачного!