Рецепт Салат «Зураб» фото

Салат «Зураб»
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування салату"Зураб" був знайдений в грузинській кулінарній книзі. Дуже простий і доступний салат з характерними гострими нотками не залишить нікого байдужим. Пробуємо!

Опис приготування:

Приготуємо салат"Зураб" в домашніх умовах. Салат готується дуже просто: необхідно зварити в мундирах картоплю, остудити, очистити і порізати кубиками. Відварене м'ясо також нарізається кубиками. З квасолі зливаємо рідину. З'єднуємо всі інгредієнти в салатниці, заправляємо салат майонезом. Хай щастить!

  • Квасоля консервована червона - 1 штука (баночка)
  • Картопля - 2 штуки
  • М'ясо відварне - 200 грам (будь-який (курка, телятина або свинина))
  • Перець червоний пекучий - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Майонез - 1 За смаком
  • Зелень - 1 За смаком (для прикраси)
салат
Картоплю відварити в мундирах до готовності. Очистіть і наріжте дрібними кубиками.
салат
Варене м'ясо також нарізаємо кубиками.
салат
З консервованої квасолі обов'язково злийте рідину.
салат
У салатниці з'єднуємо: картопля, м'ясо, квасоля, перець, сіль і майонез. Перемішуємо і прикрашаємо гілочкою зелені. Смачного!

Схожі рецепти