Салат збірний «Кобб»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "кобб" я пробувала на великому прийомі і він мені так сподобався, що я тут же перейнялася придбанням рецепта. Так приємно, що завжди зустрічаються нові чудові рецепти. Ось один такий!
Салат "кобб" - це асорті на великій тарілці. Головне приготувати смачний соус для заправки салату. Кожен додає соус в свою тарілку. Цим салатом можна нагодувати купу гостей. Рецепт розрахований на 12 людина. Кожен бере ту частину інгредієнтів, яка більше подобається. Головне, щоб не скінчився соус. Успіхів і приємного апетиту!
- Салат "ромайн" - 2 штуки
- Айсберг - 2 штуки
- Яйця - 6 штук
- Бекон - 400 грам
- Авокадо - 2 штуки
- Помідори "черрі" - 240 грам
- Сир з пліснявою "крамбль" - 1/3 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Майонез - 1 Склянка (соус)
- Крем - 1/2 склянки (соус)
- Бавовна - 1/2 склянки (соус)
- Соус "вустершир" - 3 Ст. Ложки (соус)
- Камамбер блакитний - 110 грам (соус)
- Куряча грудка - 2 штуки
- Зелена цибуля - 1 штука (пучок)
Змішати майонез і сметану.
Додати сколотини, соус. Збити. Додати тертий сир.
Додати зелену цибулю.
Готовий соус прибрати в холодильник.
Бекон обсмажити і порізати на шматочки.
Курячу грудях підсмажити і порізати на шматочки.
Грудка готова.
Яйця порізати кільцями.
Взяти 7-8 стебел цибулі.
Цибулю дрібно порізати.
Помідори порізати навпіл.
Салат порвати на шматочки.
На тарілці зібрати салат "кобб" . Викласти листя зеленого салату, грудку, яйця.
З іншого боку укласти на салат помідори і бекон.
Зверху посипати сиром. Подати з соусом.