Салат «Кобб»

Салат «Кобб»
Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв.
Неймовірно красивий салатик, який з'явився і набув широкого поширення в США. Ну а ми без праці приготуємо його до вечері, ніж порадуємо себе і своїх близьких!

опис приготування:

Рецепт приготування салату Кобб був придуманий власником ресторану Дербі Браун, власне на честь цього власника, а звали його Боб Кобб, салатик і названий. Сама ідея і склад салату виникли спонтанно, коли містер Кобб в один з вечорів зголоднів і зайшов на кухню ресторану, щоб підкріпитися. Він просто склав все те, що знайшов в одну тарілку — так з'явився салат, який згодом був включений в меню самого ресторану, а потім став найпопулярнішим салатом в США. Ну а якщо говорити про смак цього чудового салату, то, по правді кажучи, він чудовий! Поєднання м'яса з овочами і ароматними заправкою — відмінний варіант на всі випадки життя — він може бути як закускою, так і основною стравою, адже він досить ситний. Плюс до всього такий салатик не нанесе величезного шкоди вашій фігурі, а це теж важливо! Так що ви просто зобов'язані його спробувати, ну а я з радістю поділюся з вами своїм рецептом і розповім, як приготувати салат Кобб легко і швидко.

  • Куряча грудка відварна або запечена— 1 штука
  • Яйця зварені круто— 2 штуки
  • помідор— 2 штуки
  • авокадо— 1 штука
  • селера стебла— 2 штуки
  • сир Чеддер— 70 грам
  • бекон— 4 штуки
  • Гірчиця з зернами— 1 Чайна ложка
  • Гірчиця дижонская— 1 Чайна ложка
  • часник— 1-3 зубчиків
  • Білий винний оцет— 2 Ст. ложки
  • Масло оливкове— 4 Ст. ложки
  • листя салатні— 50 грам(романо або латук)
Салат Насамперед ми приготуємо заправку. Очищаємо часник і подрібнюємо його за допомогою часничниці.

Салат Викладаємо його в мисочку, додаємо два види гірчиці, винний оцет і оливкове масла, перемішуємо.

Салат Сковорідку гарненько нагріваємо і обсмажуємо на ній бекон, поки він не стане хрустким.

Салат Тепер курячу грудку, обсмажений бекон, яйця, сир, помідори, авокадо і селеру нарізаємо кубиками зі стороною приблизно 2 см.

Салат Викладаємо на блюдо салатні листя.

Салат А потім на салатні листя акуратними смужками викладаємо нарізані інгредієнти.

Салат Готовий салат ставимо на стіл, а заправку подаємо окремо. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Салат збірний «Кобб»

Салат збірний «Кобб»

Салат "; Кобб" я пробувала на великому прийомі і він мені так сподобався, що я тут же перейнялася придбанням рецепта. Так приємно, що завжди зустрічаються нові чудові рецепти. Ось один такий! опис приготування: Салат "; Кобб" — це асорті на великій тарілці. Головне приготувати смачний соус для...

читати далі
Пиріг з сиром з сирного тесту

Пиріг з сиром з сирного тесту

Дуже смачний і ніжний пиріг з сирною начинкою. Пиріг виходить не солодкий, але з гарячим і солодким чаєм йде на ура, та й просто як основне блюдо на друге! опис приготування: Приготувати пиріг з сиром з сирного тесту дуже просто, рецепт з розряду "; палочка-виручалочка" і "; на швидку руку ";....

читати далі
Компот з яблук і груш

Компот з яблук і груш

До вашої уваги — дуже простий рецепт, завдяки якому ви дізнаєтеся, як приготувати компот з яблук і груш. Цей смачний освіжаючий напій оцінять і дорослі, та діти. опис приготування: Цей компот можна пити і гарячим — замість чаю. але влітку, звичайно, частіше хочеться холодного, так що сміливо д...

читати далі
Печінковий торт з цибулею і морквою

Печінковий торт з цибулею і морквою

Є дві варіації печінкового пирога: з тонкими і товстими млинцями. Для начинки використовують будь-які складові за смаком. Поділюся дуже смачним рецептом приготування печінкового торта! опис приготування: Одні люблять тонкі млинці, інші ж навпаки, готують їх товстими. Перед подачею торт потрібн...

читати далі
Кета в фользі

Кета в фользі

Кета в фользі — смачне блюдо. Дуже легкий рецепт приготування цієї риби, який не займе у вас багато часу. Кета виходить дуже смачною і ароматною, просто пальчики оближеш. опис приготування: Катані, приготована у фользі за цим рецептом, виходить дуже м'якою і ніжною. До вашої уваги — шалено про...

читати далі