Салат з яловичиною та квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже пікантний салат послужить відмінною закускою на будь-якому святковому столі. А з цим рецептом ви будете готувати його просто і швидко!
Якщо в салаті є м'ясо, то салат перетворюється в повноцінне блюдо. І ситно, і смачно, та й закуска сама по собі чудова виходить. Для приготування салату з яловичиною та квасолею рекомендую брати не жирну яловичину, але і не стару. Також можете замість звичайного масла оливкова використовувати. Квасоля, якщо будете брати консервовану, беріть без томатної пасти - смак не той буде.
- Квасоля консервована - 300 грам
- Філе яловичини - 400 грам
- Огірки - 200 грам
- Кнопка - 2-3 скибочок
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне, спеції - За смаком
Яловичину відваріть. Поріжте кубиками.
Часник подрібніть, обсмажте в олії.
Хліб поріжте кубиками, обсмажте разом з часником.
Огірки порізати.
Злийте рідину з квасолі, змішайте з огірками і м'ясом.
Готовий салат з яловичиною і квасолею заправте майонезом, перед подачею додайте сухарики. Смачного!
Готовий салат з яловичиною і квасолею заправте майонезом, перед подачею додайте сухарики. Смачного!