Салат «Тбілісі» з квасолею та яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Ситний білковий салат з овочами і м'ясом - відмінний варіант для будь-якого столу, тому розповім, як приготувати салат "тбілісі" з квасолею, яловичиною, кінзою і горіхами. Пальчики оближете!
Для любителів салатів без майонезу це блюдо стане справжньою знахідкою. Воно ситне, апетитне, красиве на вигляд і дуже просте в приготуванні. Обов'язково візьміть фіолетовий лук і кінзу, з ними смак салату стає в рази більш насиченим. Кількість червоного перцю регулюйте на свій смак. Гострі страви люблять не всі. В якості заправки можна використовувати як соняшникова, так і оливкову олію, орієнтуйтеся на власний смак.
- Яловичина - 200 грам
- Квасоля - 200 грам
- Горіхи волоські - 50 грам (смажені)
- Солодкий червоний перець - 2 штуки
- Перець гострий - За смаком
- Сіль - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Braai - 1 пучок
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Оцет - 3 Ст. Ложки
1. Наріжте фіолетовий лук тонкими смужками, додайте оцет і залиште на 10-15 хвилин. Яловичину наріжте кубиками або соломкою, відправте в миску.
2. Соломкою наріжте червоний солодкий перець, за смаком наріжте гострий червоний перець. Смажені волоські горіхи крупно порубати ножем. Часник і великий пучок кінзи дрібно порубати.
3. Викладіть всі продукти в миску, з лука злийте оцет і також додайте в салат. Не забудьте додати квасолю, рослинне масло і сіль за смаком. Перемішайте. Смачного!