Салат «Тбілісі»
(покроковий рецепт з фото)
Смачний салат без майонезу, ситний і корисний. Спробуйте!
Яловичину треба відварити заздалегідь. Можете використовувати яловичину з бульйону. Наріжте зелень і болгарський перець. Квасоля використовуйте консервовану, злийте рідину. Перемішайте всі інгредієнти в салатниці, заправте рослинним маслом, сіль і poperčite.
- Квасоля біла консервована в банках - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Яловичина відварна - 300 грам
- Сіль, спеції - За смаком
- Болгарський перець - 1 штука
- Волоський горіх - 50 грам
Яловичину нарізаємо соломкою.
Консервовану квасолю відкрити, злити рідину. Саму квасоля додати в салат.
Болгарський перець нарізати півкільцями. Подрібніть зелень.
Додайте в салат подрібнений волоський горіх. Заправте салат олією, сіль і poperčite. Подайте до столу.