Рецепт Салат «Тбілісі» фото

Салат «Тбілісі»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний салат без майонезу, ситний і корисний. Спробуйте!

Опис приготування:

Яловичину треба відварити заздалегідь. Можете використовувати яловичину з бульйону. Наріжте зелень і болгарський перець. Квасоля використовуйте консервовану, злийте рідину. Перемішайте всі інгредієнти в салатниці, заправте рослинним маслом, сіль і poperčite.

  • Квасоля біла консервована в банках - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Яловичина відварна - 300 грам
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Волоський горіх - 50 грам
салат
Яловичину нарізаємо соломкою.
салат
Консервовану квасолю відкрити, злити рідину. Саму квасоля додати в салат.
салат
Болгарський перець нарізати півкільцями. Подрібніть зелень.
салат
Додайте в салат подрібнений волоський горіх. Заправте салат олією, сіль і poperčite. Подайте до столу.

Схожі рецепти