Рецепт Запечена солодка картопля з квасолею і яловичиною фото

Запечена солодка картопля з квасолею і яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Картопля , Бобові , Квасоля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Час приготування: 55 хв.

Солодкий картопля з м'ясом - це завжди виграшна комбінація. Квасоля і шпинат роблять блюдо ще смачніше. При бажанні блюдо можна подавати на коржиках тортильяс.

Кількість порцій: 6-8
  • Фаршу яловичини або індички - 220 грам
  • Приправи тако - 2 Ст. Ложки
  • Банку чорної або плямистої квасолі - 1 штука(450 г)
  • Вершкового масла - 2 Ст. Ложки
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Крем, сальсою і гуакамоле - За смаком (для подачі)
запечена солодка картопля з квасолею і яловичиною - фото крок 1
1. Розігріти духовку до 220 градусів. Злити рідину з квасолі і просушити. Солодкий картопля очистити від шкірки і нарізати кубиками розміром 1 см. Обсмажити фарш в сковороді на середньо-сильному вогні. Перемішати з приправою тако, томатним соусом і квасолею. Відставити в сторону.
запечена солодка картопля з квасолею і яловичиною - фото крок 2
2. Скропити 6 аркушів фольги кулінарним спреєм. Викласти 1 чашку солодкого картоплі в центр кожного аркуша. Помістити зверху невеликий шматочок вершкового масла (близько 1 чайної ложки) і дрібку солі.
запечена солодка картопля з квасолею і яловичиною - фото крок 3
3. Посипати солодка картопля нарізаним шпинатом, посипати фаршем і тертим сиром.
запечена солодка картопля з квасолею і яловичиною - фото крок 4
4. Згорнути разом боку аркуша фольги і запечатати. Повторити з рештою інгредієнтами, у вас повинно вийти 6 пакетів. Викласти пакети на деко.
запечена солодка картопля з квасолею і яловичиною - фото крок 5
5. Випікати протягом 25-30 хвилин, поки солодка картопля не стане м'яким. Подавати на стіл зі сметаною, сальсою і / або гуакамоле.

Схожі рецепти