Запечена солодка картопля з квасолею і яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий картопля з м'ясом - це завжди виграшна комбінація. Квасоля і шпинат роблять блюдо ще смачніше. При бажанні блюдо можна подавати на коржиках тортильяс.
Кількість порцій: 6-8
- Фаршу яловичини або індички - 220 грам
- Приправи тако - 2 Ст. Ложки
- Банку чорної або плямистої квасолі - 1 штука(450 г)
- Вершкового масла - 2 Ст. Ложки
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Крем, сальсою і гуакамоле - За смаком (для подачі)
1. Розігріти духовку до 220 градусів. Злити рідину з квасолі і просушити. Солодкий картопля очистити від шкірки і нарізати кубиками розміром 1 см. Обсмажити фарш в сковороді на середньо-сильному вогні. Перемішати з приправою тако, томатним соусом і квасолею. Відставити в сторону.
2. Скропити 6 аркушів фольги кулінарним спреєм. Викласти 1 чашку солодкого картоплі в центр кожного аркуша. Помістити зверху невеликий шматочок вершкового масла (близько 1 чайної ложки) і дрібку солі.
3. Посипати солодка картопля нарізаним шпинатом, посипати фаршем і тертим сиром.
4. Згорнути разом боку аркуша фольги і запечатати. Повторити з рештою інгредієнтами, у вас повинно вийти 6 пакетів. Викласти пакети на деко.
5. Випікати протягом 25-30 хвилин, поки солодка картопля не стане м'яким. Подавати на стіл зі сметаною, сальсою і / або гуакамоле.