Запечена солодка картопля
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва я сміливо пораджу не тільки любителям цього овоча, а абсолютно всім дорослим і навіть дітям. У такій батат неможливо не закохатися:) А головне, все дуже просто і недорого. Запам'ятовуйте рецепт!
Ця страва може бути перекусом, закускою або гарніром, наприклад. Подавати до столу його класно із зеленню або улюбленим соусом. Перед вами тільки ідея, як приготувати запечений солодкий картопля, ви ж сміливо реалізуйте її, виходячи з власних смакових уподобань. Спеції, трави та інші добавки можуть бути абсолютно будь-якими.
- Благословення - 800 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Духовку розігрійте до 230 градусів. Картопля очистіть і наріжте скибочками або кружальцями.
2. Присипте сіллю і спеціями, перемішайте, полийте олією і викладіть на деко. Надішліть в духовку хвилин на 10.
3. Дістаньте деко, акуратно перемішайте і відправте запікатися до повної готовності ще хвилин на 10-15.
4. Ось такий ароматний і смачний запечений солодкий картопля вийшов.
Смачного!
Смачного!