Запечена солодка картопля
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.
Ця страва я сміливо пораджу не тільки любителям цього овоча, а абсолютно всім дорослим і навіть дітям. У такій батат неможливо не закохатися:) А головне, все дуже просто і недорого. Запам'ятовуйте рецепт!
Опис приготування:
Ця страва може бути перекусом, закускою або гарніром, наприклад. Подавати до столу його класно із зеленню або улюбленим соусом. Перед вами тільки ідея, як приготувати запечений солодкий картопля, ви ж сміливо реалізуйте її, виходячи з власних смакових уподобань. Спеції, трави та інші добавки можуть бути абсолютно будь-якими.
- Благословення - 800 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Духовку розігрійте до 230 градусів. Картопля очистіть і наріжте скибочками або кружальцями.
2. Присипте сіллю і спеціями, перемішайте, полийте олією і викладіть на деко. Надішліть в духовку хвилин на 10.
3. Дістаньте деко, акуратно перемішайте і відправте запікатися до повної готовності ще хвилин на 10-15.
4. Ось такий ароматний і смачний запечений солодкий картопля вийшов.
Смачного!
Смачного!