Салат з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування
, Вегетаріанське харчування
, Низькокалорійні
, Пісні страви
, Рецепти сироїдіння
, Рецепти для схуднення
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.
Одного разу, не попередивши чоловіка, я додала в його улюблений крабовий салат яблуко. Він був неймовірно обурений. І більше просив цього не повторювати. З тих пір я роблю несподівані рецепти тільки для себе.
Опис приготування:
Дане блюдо сподобалося мені простотою і швидкістю. А ще воно дуже легке, дієтичні, підійде для вегетаріанського харчування. Якщо ви будете знати, як приготувати салат з яблуками, то зможете перекусити в будь-який час швидко і корисно. Салат можна з'їсти замість полудня з хлібцем або галети.
- Яблуко - 1 штука
- Latuk, листя - 3-4 штук
- Лимон - 1 штука
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Щавель - 1 пучок
Яблуко наріжте тонкими брусочками.
Збризніть їх соком лимона. Він не дасть фрукту потемніти і додасть відмінний смак страви.
Промийте і нарвіть руками щавель з листям салату.
У салатниці змішайте яблуко з латуком і щавлем.
Для заправки змішайте мед з соком лимона.
Додайте в салат заправку і все добре перемішайте. Приємною дегустації!